Wszedzie CI dorobia. W tesco w carrefourze w M1 w kazdym wiekszym Hipermarkecie i w dobrym zakladzie slusarskim. Pytalem o wkladki do Alfy + klucze to mi powiedzieli 395zl. Cena chyba przystepna...
Printable View
Wszedzie CI dorobia. W tesco w carrefourze w M1 w kazdym wiekszym Hipermarkecie i w dobrym zakladzie slusarskim. Pytalem o wkladki do Alfy + klucze to mi powiedzieli 395zl. Cena chyba przystepna...
ja kupilem auto rok temu bez karty Code i bez problemu ja dorobilem w Aso za 56 zł:)(spisali nr nadwozia i tyle,rzeczywiscie czas oczekiwania to 2 tyg.)dorobic musialem bo immobilajzer mi szfankowal i wskoczyly bledy:)
wcześniej (w tym temacie) pisał ktoś że udało mu się dorobić taki kluczyk za 160 PLN to jednak lepiej nieco. W każdym razie jest nadzieja że obedzie się bez wymiany komputera zamków itd.....
No ja CI mowie ze za 120 nawet da sie bo sie pytalem. za 140 sie da :D ogolnie da sie to dorobic.
Ja kupiłem samochód z jednym kluczem czerwonym, otwiera tylko dzwi od kierowcy, zamyka tylko od pasażera, bez żadnej karty, klucz był bardzo zjechany, ślusarz miał problem z odczytaniem, ale w końcu skopiował (120 zł)
Hej Hertzt.
Jak dowiesz się czegoś więcej o karcie to daj znać.
Pozdrawiam
sorry chłopaki. czy po jednym obrocie kluczyka AlfaCode powinno zgasnąć po chwili? czy dopiero gaśnie po odpaleniu?
auto mi nie odpala i sie zastanawiam nad wszystkimi opcjami :roll:
Po chwili powinno zgasnąć. Nie musi być motor uruchomiony.
Pozdr.
cholera :/
jak załączam kluczyk świeci mi się taka choinka:
http://img140.imageshack.us/img140/4...ssssoc1.th.jpg
no to chyba będzie trzeba zakodować kluczyk znowu. ciekawe czy to jest przyczyną nie odpalenia auta. ktoś wie jak auto reaguje po rozkodowaniu ?
ja mam dwa czerwone i czarny
otwieram pilotem ale da sie czerwonym rownierz bagarznik
ale mam takie cos czerwony kluczyk w stacyjke odpalam code sie oczywiscie zapala i gasnie po odpaleniu dzwi sie automatycznie blokuja po odpaleniu
ale jak stane zgasze alfe i zabiore kluczyki rodzinka zostanie w samochodzie po kilku sekundach wlancza sie alarm(czy mozna wylaczyc)
jak zostawie kluczyk w stacyjce rodzinka w samochodzie wlacz sie alarm(czy mozna wylaczyc)
ale jak zostawie kluczyki w stacyjce rodzinka w samochodzie ale uchylone dzwi nie wlaczy sie