W polowie tego kraju to wychodzi albo Yorkshire albo Lake District.
Printable View
W polowie tego kraju to wychodzi albo Yorkshire albo Lake District.
Dobrze, żeby z Endynburgu i Londynu było w miarę "blisko" co byśmy wszyscy Emigranci się spotkali. Jak dla mnie to bez różnicy gdzie się spotkamy bo pewnie będę miał blisko :) Tak myślę, że jak kwiatki na drzewach zakwitną można by się spotkać. Jeśli chodzi o miejsce, hmm jeszcze nie wiem, ale to nie problem, jest dużo ładnych miejsc. Nie wiem czy wolelibyście jakieś widoczki i przyrodę czy konkretne miejsce z jakąś atrakcją? No i kiedy?? Zapewne weekend. Jest jeszcze trochę czasu więc można pogadać i dogadać miejsce i czas.
Pozdro.cisiel
A byla ostatnio okazja sie spotkac ... w Epsom (Surrey) 7-02-2010, na probie bicia rekordu Guinnessa w dlugosci konwoju AR. Przyjechalo slownie TRZECH (na 312 zarejestrowanych uczestnikow) przedstawicieli emigrantow.
Gdybym wiedział o tym "konwoju"może był bym czwarty. Czekam na wiadomość o zlocie w UK. Proponuję miejsce ,gdzie będzie można się po ścigać.
siemka ! jesli wam nie zaszkodzi to chetnie podjade z sasiedniej wyspy na maly zlocik! chwilowo posiadam skromna 156 1.8, w planach powrot do V6! pozdrawiam kolegow!
U konkurencji: http://forum.alfaclub.pl i www.alfaowner.com
hey
dawno nie odwiedzalem forum i widze, ze emigrancji sie jednocza no i o to chodzi na nastepny spocik napeno sie stawie
a tak przy okazji to mieszkam w Reading i prowadze 2.0 JTSa
Hmm to moze tradycyjnie 1 dzien wiosny (21 marca) w Virginia Water?
mi jak najbardziej pasuje miejsce oby nie w niedziele