heheh
klekot bydemy jak zawsze dowej do pyjtra i ferki :D rufol z bracikiem mo byc a jak a Adam$:D:D
Pzdr dowej znać czy gryyla duze go brac:P:D:D <piwo>
dowej do housa esa !!! moze bydzie :P
Printable View
heheh
klekot bydemy jak zawsze dowej do pyjtra i ferki :D rufol z bracikiem mo byc a jak a Adam$:D:D
Pzdr dowej znać czy gryyla duze go brac:P:D:D <piwo>
dowej do housa esa !!! moze bydzie :P
jeżeli można zasilić wasze grono to też chętnie podjade :)
POzdrawiam KULI
jasne dawaj;) im wiecej tym lepiej;)
no to spoko :)
POzdrawiam KULI
rufik - co do A4 - zoboczymy na miejscu - a swoja droga dobry pomys bo tam majo lawki i stoliki i sie dupa posadzi jak kto bydzie chciol - sie okaze na realu ( znaczy na tym parkingu )
robak - bier jak dasz rade abo dzwun to jo wezme do siebie ( hanys bydzie na 100% - z hanysowom )
tak czy inaczy - gryll bydzie i prosza wszystkich co by se zakupili prowaianta zeby pozni nie marnowac czasu na zakupy
BRAC WUSZTY !!!
i mie to by nawet pasowało trocha wcześni ok 17
niech sie kożdy okresli czy bydzie jot,bo nie wiadomo czy nie cza bydzie wiekszego grilla zabrac
jak patrza na twój avatar to mie sie odechciewo źryć
ale do jutra mi przejdzie
No ja będę po obiedzie, więc raczej jeść nie będę z moją. Co do godziny to się dogadajcie, bo o 18 to już cima jest... :)
Znając mojego tasiemca to z chęcią coś wszamam ;D
18.00 czy inna godzina i tak na parkingu wiecznie te samo światło :D a jeśli chodzi o grila na parkingu tam kajś to 17.00 czy 18.00 i tak ciemno :P
Lepiej nie zmieniać i zostawić tą 18.00 tak jak jest na parkingu 3 Stawy ;P (chyba niebieski sektor) bo tam wiecznie pusto