jeśli ta cena będzie aktualna, piszę sie również na zakup tej płytki
jeśli ta cena będzie aktualna, piszę sie również na zakup tej płytki
Kupiłem już płytki i będę je sprzedawał, ceny podałem w pierwszym poście.
polecam kolegę... rydza. Zrobiłem z nim interesik i zakupiłem nowiutki wyświetlacz wraz z taśmami. Teraz wszytko dziala bez zarzutu...czy zimno czy gorąco... wyświetlacz świeci aż po oczach razi:D tylko było trzeba koledzy sie pospieszyć, bo widzę że cena podskoczyła:D
Witam serdecznie. Orientuje się ktoś może czy wyświetlacz niski od wersji po pełnym lifcie z silnikiem 2,4 JTD będzie pasował do Alfy z 2002 roku z silnikiem 1,9 JTD? Pytam bo mam okazję kupić ale nie jestem pewien czy będzie pasował. Z góry dzięki za odp. Pozdr.
Będzie pasował pod warunkiem że jest z wersji europejskiej a nie z anglika.
Cały plastik jak sam piszesz pasował nie będzie bo chociaż wygląda podobnie to jak się dobrze przyjrzeć to widać że jest zaokrąglony w stronę kierowcy. Jeżeli chodzi o sam wyświetlacz to ten mały myślę że powinien pasować do większych nawiewów ale zawsze pozostanie dziura pod wyświetlaczem i trochę to będzie nieestetycznie wyglądać. Jak chcesz to mogę Ci przesłać fotki całkowicie rozebranego dużego wyświetlacza i samych kratek bez wyświetlacza.
Kolego nie musisz mi przesyłać tych fotek bo ja już to raz rozbierałem i wiem jak to wygląda. Już kupiłem ten wyświetlacz niski i z tymi nawiewami od wersji europejskiej. Chodzi mi o to czy będzie wszystko działało jak należy czy wszystkie informacje będą dobrze wyświetlane? Przypomnę że ten wyświetlacz który kupiłem jest z AR 156 2005 r 2,4 JTD wersja europejska, a ja mam AR 156 1,9 JTD 2002r. Za odp z góry dzięki.
Powinien pasować, a skoro już kupiłeś to podłącz i zobacz. Qki na forum kiedyś pisał że te wyświetlacze wymieniał i wszystko pasowało.
Witam. Przełożyłem wyświetlacz z wysokiego na ten niższy( od alfy z 2005 r 2,4 JTD) razem z nawiewami i pasuje idealnie, wyświetlacz chodzi wyśmienicie wszystkie info wyświetlane są prawidłowo wyraźnie i czysto. Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam