-
No nie chciałem ubiegać biegu wydarzeń, ale widzę, że jednak statystyczny troll na rok się trafił. Dobrze, że tak wcześnie. Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, dalej, że nic nie masz w konkretnego kwestii do powiedzenia. Widać że masz jakiś problem z IRECO, nie wnikam...
Cytat:
Napisał
jas.bu
A jednak się udało.
O nie, nie. Dyskusją z tobą kończy się tu i teraz.
-
Daruj sobie wypowiedzi obraźliwe, bo wychodzi Ci to bardzo słabo.
Ja problemu z Ireco nie mam, ponieważ nie mam ich klatki. Problem masz Ty, ponieważ wybrałeś właśnie tego producenta.
EOT.
-
zmieniając temat. co można zrobić z TS-em żeby był mocniejszy ale wolnossący?? nie chce turbo ani kompresora.i ile można wyciągnąć KM z takiego przerabiania?? pozdrawiam
-
ok 200 zmieniasz wydech, ciutek w dolocie i wałki, no i można przejśc na gażniki 45ki lub 48 ki a najlepiej 50ki wsio podwojne poziome:)
-
a to silnik TS nie jest na wtrysku przypadkiem??gaźniki z 50-tki?? nie bardzo mam pojęcie o jakie chodzi...i to przychodzą dwa gaźniki tak??
-
jest na wtrysku i to jego wada:) a 50ka to srednica gardzieli:) tak jak i inne podane przeze mnie numerki:)
-
a ok:) dzięki:) tyle że mogę się założyć że auto będzie piło wtedy jak smok:P a jaka jest cena takich gaźników?? i to są gaźniki z innego modelu alfy??
-
gazniki kolo 700 e za kplt 2szt w dobrym stanie:) pali.....no torche wiecej;) a od modelu alfy yyy nei wiem 50ki jezdzily w 131 abarth....
-
a nie osiągnie tego samego zmieniając średnice wtryskiwaczy i mapę silnika??
-
to znajdz do tego silnika jakies rozsadne sportowe wtryski nowy sterownik itd...poza tym no Panie gazniki no, to jest cos:D