-
Oddaje głos na 2.
Chociaż ciężko mi się było zdecydować w tym miesiącu bo nie ujmując nikomu absolutnie ciężkiej pracy, (choć jestem laikiem) żadne zdjęcie nie rzuciło mnie na kolana. Ale zima ciężki klimat i tym trudniej się wyłamać.
Tym bardziej gratulacje dla laureatów.
-
głos na 3 poniewaz najbardziej mi sie walnęło w oczy :)
-
Głos na nr. 2 bo jak ktoś wcześniej napisał najlepsze technicznie (choć krzywe :)), ładny kadr w dodatku przyjemnie oddana głębia ostrośc, no ale co lustro to lustro. Zaraz za 2 jest nr. 5, reszta do mnie nie przamawia.
Można prosić jakiś link do większej rozdzielczości zdjęcia nr. 2? ;)
-
A mojego nie ma co za życie.... mówi się trudno brzydki samochód to nie biorą...
głos na 3 ale dziwne każdy samochód taki czysty...
-
W tym miesiącu wszystkie zdjęcia równie dobre. Dwójka, trójka, czwórka najlepsze, ale kolor Rosso Alfa najbardziej urzeka :)
-
-
Jak dla mnie 5 :D oddaje Lutowy klimat ;)
-
U mnie walka była 2 a 3 no i wygrało zdjęcie nr. 3 choć 2 jest też bardzo ladne
-
oddalam glos na 3 poniewaz tak :P
zdjecie nr 1 alsolutnie mnie nie rusza...bo w domach z betonu nie ma wolnej milosci ...poprostu
zdjecie nr 2 fajne ale przekombinowane...jakby auto stalo prosto to nie raziloby w oczy, a tak zostaje jakis pewien chaos, co nie znaczy ze brzydkie, bo jakbym mogla oddac dwa glosy to bym tak zrobila :)
zdjecie nr 4...fajne ale...chcialaby ale sie boi...mniejszy poziom sniegu, auto wziete bardziej od dolu a byloby calkiem dynamicznie.
zdjecie nr 5...eee nie mam zdania. dziekuje. :D
-
Ja też wybrałem zdj.3 chyba ma najwięcej tego czegoś w sobie:)