Najnowsze plotki informują że 4C zobaczymy w Gnevie jako następce Spidera i będzie nosił oznaczenie GTA :D
Printable View
Najnowsze plotki informują że 4C zobaczymy w Gnevie jako następce Spidera i będzie nosił oznaczenie GTA :D
Ponoć 14 lutego, czyli na walentynki, Fiat ma pokazać 4C. Oczywiście nie jest to oficjalna informacja.
To prawdziwe GTA: http://www.alfanews.pl/2011/02/02/po...o-alleggerita/
250 KM i 850 kg, silnik z tyłu, napęd też :)
Uwierze na 100% jak zobaczę.
Automotive News to w miarę poważne źródło, ja już wierzę :P
Tylko coś czuje, że Pingwin znowu będzie miał powodu do narzekania, jeszcze nie widziałem męskiego małego coupe, dodatkowo, które ma silnik z tyłu :)
Na bank będzie mumin bez agresywnego przodu i znowu wyjdzie lipa. A bimski napisze, że może i RWD, ale montowany w zakładach Fiata i wajchę od wycieraczek ma z Bravo :D.
Nie da się zrobić małego agresywnego auta, przynajmniej ja takiego nie znam. Nie ma się co oszukiwać, nie doczekamy się następcy 159, albo Giulii z RWD. Jak zamontują RWD to w dużym aucie, albo czymś sportowym, szczęście, że cena to tylko 40 tys. euro. Oby tylko 4C taniało tak szybko jak 156 :D
Dla fanów 75 to może być dobry zamiennik, w końcu "prawdziwa" Alfa, której temperament będzie się objawiał czymś więcej niż piskiem opon i boksowaniem kół :) Koniec z lansiarskimi coupe i to jest najważniejsze :P
co wy się tak podniecacie tym RWD? Mnie to wali. Widuje na ulicach miasta, szczególnie rano, kiedy ślisko, buractwo w beemach, jak z zarzucaniem tyłkiem wychodzi z zakrętu.
Raz się to tak skonczyło, ze wyszedl tym tyłkiem prosto pod tramwaj. I tyle było rumakowania. Kupę smiechu mieliśmy.
Ludzie, zrozumcie jedno: w Polsce ginie co roku na drogach ponad pięć tysięcy ludzi. To pięćdziesiąt takich samolotów do Smoleńska co roku...
Polskie drogi to nie jest miejsce na lansowanie się zarzucaniem tyłka z RWD....