Majówka dla mnie odpada bo... jadę na majówkę :D
Majówka dla mnie odpada bo... jadę na majówkę :D
No to prosze pisac komu jak co pasuje. Od siebie proponuje piątek, sobota popołudniu lub pod wieczór. Najlepiej na jakims dużym parkingu np. W rybniku Real, w Raciborzu Centrum Handlowe Auchaun - tak aby było dużo miejsca dla naszych bryczek.
Mi pasuje najbardziej niedziela.
ok to ja wezme wszystko w swoje rece:) 1 spotkanie 23 maja (to jest niedziela) na parkingu w lewym rogu przy Auchan w Żorach o godzinie 18. blisko mc donald jak by ktos byl glodny:) zrobie liste i sie zapisujcie na mojego maila pawelk@vp.pl lub piszcie do mnie na PW, liste bede aktualizowal co pare dni wiec sie zapisujcie:) podajcie swoje imie, nick, model alfy. aha ale pierwsze spotkanie robimy bez osob towazyszacych szybciej sie poznamy :D aha i w jakim jestescie wieku piszcie:D Narazie jest nas: 3
Jakub 21lat Alfa Romeo GTV :DJastrzebie:P bede:) jak cos to piszcie na gg 9368769
Wstępnie też się pisze
Roman 22lat Alfa Romeo 145 gg 1068810
Mam szkole ale postaram sie cos ogarnac, by pojawic sie i chwile w szkole i zawitac do Was do Żor.
to sobie kolega wymagania postawił :) nigdy tak nie byłoCytat:
Napisał pawelkacer
osoby tow. też się moga poznawać przecież :P
Panowie Cieplutko Sie zrobilo moze bysmy zrobili jakis maly zlocik w okolicach :) rybnika gliwic? albo jakis gril ? :D