Jakby co ja sie pisze na jakies małe spotkanie.
Pozdr. Tiga
Printable View
Jakby co ja sie pisze na jakies małe spotkanie.
Pozdr. Tiga
To jak? Robimy coś w październiku? Niebawem przyjdzie zima i nikt nie będzie chciał się ruszać z garażu.
Przyznam, że (kurde, chciałbym napisać mnie i bratu, ale zostanie to źle odczytane i jeszcze ktoś mnie do wodzów narodu porównywac bedzie) najlepszy termin to weekend od 26-28 października, chyba że następny tzn już w listopadzie. Ten drugi może być jednak problemowy ze wzgldu na uroczystości związane z uroczystościami Wszystkich Świętych i wynikłymi z tej okazji korkami na drogach.
Dajcie swoje propozycje to coś się zrobi. Mam nadzieje że do tego czasu zdołamy załatwić co trzeba i poza 166 będzie również i GTV. Niestety 156 zostanie w domu bo brakuje 3 kierowcy :)
ostatnio sie zastanawiałem czy czasem by u mnie czegoś nie zorganizować. z tym że czzegoś takiego nie robiłem jeszcze. plenery by sie znalazły, a i z poznania, zielonej i szczecina ok. 100km więc myśle że nie jest źle z odległością
Jak by co, to na mnie możecie liczyć 8)Cytat:
Napisał dasintra
Ja sie pisze chociaż wszytkie weekendy mam zawalone. Jak nie szkoła to praca. Pracy odpuścić raczej nie moge,wieć zostają weekendy 20-21 i 27-28. Niby jestem wtedy w szkole,ale na rzecz jakiegoś spotkania chyba dałbym rade sie urwać :wink: Tak mniej więcej wygląda październik u mnie. No ,ale rzucajcie propozycje... "ja jestem na tak"
Pozdr, Tiga
20.10 jestem nieodwołalnie w Warszawie, ale 27-28.10. jestem jak najbardziej za :)
No Śmigiełko Ty nasze, może wreszcie doczekam się Pani na spocie :PCytat:
Napisał wera
W nagrodę dostaniesz koniczynkę na szybę :wink:
Piszesz jakby mnie nigdy nie było :P <foch> :PCytat:
Napisał AR_33
;)
jupi :)Cytat:
Napisał AR_33
O pewnie, że byłaś, ale było to tak dawno, że prawie już zapomniałem jak wyglądasz :P ... tylko ta bluzeczka na avatarze mi przypomina żeś fajna dziołch :mrgreen:Cytat:
Napisał wera
Cholerka, dziwnie sie czuję bowiem widzę, że moja propozycja zyskała akceptację. Problem w tym, że nie wiadmo czy do 28 wyrobię się z bratem (kurde, muszę unikać tego określenia ze względu na panów K.) do tego czasu z GTV. Mimo wszystko będziemy na bank nawet gdybyśmy mieli przyjechać w zestawie 156 + 166. No, i mam nadzieję że w końcu zobaczę Werę i jej GTV TB :)