3 i koniec :)
Printable View
3 i koniec :)
Moim zdaniem nr 5, po czesci dlatego, ze zima na szczescie juz za nami :) Poza tym, ma to cos.
Co do 2-4, to widze monopol. HDR sa fajne, ale co za duzo to nie zdrowo.
Jedynka tez nawet, nawet, ale wybieram piatke.
W sumie mogloby byc bez kierowcy, no ale trudno, niech juz bedzie :)
2 i 3 przecukrzona jak dlamnie. 4 fajna fota oryginalna i inna od wszystkiego co było ale to wygląda jakby alfa się popsuła i dziewczyna czeka na pomoc. piątce mówię nie bo mam już dość zimy. głos poszedł na 1
Trudny wybór ale jednak trójeczka
1 - kratka "razi po oczach"
2 - hdr...
3 - j.w. + światła zbyt hmmm... za dużo ich ;) - chociaż pomysł na 3 belle jest dobry, ale raczej na okładkę....
4 - dobry pomysł na zdjęcie z Kobietą, bez niepotrzebnego negliżu itp. Jednym słowem "stonowana" fotka. A to że na smutną wygląda, to dość oczywiste, że właśnie tak miało być :) dla mnie faworyt! Ponadto trochę inny body kit w 156ce - tak dla odmiany.
5 - też fajne zdjęcie, jednak 4ka bardziej przypadła mi do gustu. Ponadto dopatrzyłem się właściciela?! wewnątrz autka...
Nr 4 jak najbardziej "wymiata". A co do kobiety i jej smutnego wyrazu twarzy, moim zdaniem alfa wystarczająco szeroko się uśmiechnęła ;)
4, ponieważ taki Romeo i Julia to nawet Szekspirowi się nie śnili :):)
jak tak dalej pójdzie będzie fantastyczny kalendarz z różnymi 156 :)
naprawde trudny wybor oby wiecej takich fotek i przydalyby sie w koncu jakies inne modele :)