Chętnie bym zobaczył, ale Alfa Alfie nierówna, więc przydałyby się fotki żeby zobaczyć, czy ma w sobie "to coś" ;) wystawia ją na alegraku?
Printable View
Chętnie bym zobaczył, ale Alfa Alfie nierówna, więc przydałyby się fotki żeby zobaczyć, czy ma w sobie "to coś" ;) wystawia ją na alegraku?
Nie wystawia. Zapytam o zdjęcia. Daj maila zeby było na co wysłac :)
ta czerwona mocno poobijana i ja osobiscie bym po nia nie pojechal
rooshyo@o2.pl z góry dzięki;)
Koledzy z okolic Warszawy, interesował się może ktoś z was tą 155?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1831446650
A może miałby ktoś czas i chęci podjechać i ją obejrzeć? Stoi w Jabłonnej. Gość przysłał mi jeszcze parę zdjęć, wygląda dobrze jak za tą kasę, pierdoły typu obtarty zderzak z tyłu czy poklejone lusterko nie są mi straszne. Zapewnił mnie jeszcze, że lakier jest oryginalny na całym aucie. Przejechałbym się w środę, ale tak w ciemno nie bardzo mi się chce. To kto chętny na flaszkę za fatygę? ;)
Jeżeli znajdę czas to tam podjadę ale mam złą wiadomość - jeśli będzie OK to sam ją biorę...
wydaje się niezłą sztuką, niezajechaną a to idealna podstawa do odbudowy.
Grzybek, nawet mnie nie denerwuj! :P
Gość jeszcze napisał że klima nie działa z powodu rozszczelnienia przewodu pod podstawą akumulatora, elektryka i kompresor OK. I że słyszy prawe przednie łożysko.
rooshyo to co kupujesz juz 155? Nic sie nie chwalisz, nero ostatnio swoja sprzedal
ten Grzybek jest niemożliwy :D