A Rybnik, Wodzisław i okolice?? Bardzo mi zalezy, zaplace, naprawde nie bedzie nikt stratny...
Printable View
A Rybnik, Wodzisław i okolice?? Bardzo mi zalezy, zaplace, naprawde nie bedzie nikt stratny...
widze ze czarna bestia:) tylko ze moja przyszla malzonka nie pojdzie na kombi...:/
slub jest 15 wrzesnia
masz jakies fotki przystrojonej belli? Moze Ja przekonam:D
Witam Kolegów, posiadam bardzo ładną czarną 159-tkę TBI, sedan, na kołach 17" i chętnie podwiozę/wypożyczę do ślubu :) najchętniej Warszawa i okolice, ale nie wykluczam dalszego dojazdu- kwestia dogadania :)
Witam forumowiczów!
Mam wielką prośbę. Otóż 21 maja tego roku przestaje być kawalerem. Samochód mieliśmy zaklepany niestety się wysypał. Nie zostało mi nic innego, jak wynająć samochód. Nie chcę płacić jakiemuś kolesiowi za niemiecki czołg (Merca czy BMW) kiedy można dać zarobić komuś z forum:) Tym bardziej, że ja Alfy uwielbiam.
Dlatego pytanie. Czy ktoś z użytkowników może być w Kielcach - 21 maja 2011 roku?
Pozdrówki
ja swojego Mita nie wypożyczam, ale gdyby ktoś bardzo się uparł to może...
co do innych aut to wypożyczam Merca czołga ML z 2010 roku, full opcja lub Toyotę miernotę RAV4 rok 2009, full opcja, auta czarne, jasne skóry.
Wow szpan autami :)
Ja służe VOLVO S60 - ZŁOTE BIAŁE SKÓRY - 2008 R
VOLVO S60 - GRAFITOWE CZARNE SKÓRY 2007 R
VOLVO S60 - SREBRNE BANANOWE SKÓRY 2005R
LEXS IS 300 CZRNY - 2002
FIAT 500 CZERWONY CZARNE SKÓRY 2009R.
CENA DO UZGODNIENIA
MOŻNA TEŻ WYPOŻYCZYĆ TE AUTA NA DOBY WTEDY KOSZT DOBY TO 1400 ZŁ