Patrzyłem na pogodę i w sobotę pokazują 20 C bez deszczu, wiec można grilla robić :P
Printable View
Patrzyłem na pogodę i w sobotę pokazują 20 C bez deszczu, wiec można grilla robić :P
powiem tak byc moze wpadniem cala ekipa :)alfistów ale mamy plany do wrocka jechac wiec damy znac co i jak . A jesli chodzi o polowe lipieca to zaczolem ruszac temat spota bielsko-ustroń basenik na osrodku grill siatkowka plazowa krege i inne atrakcje niebawem napisze posta byc moze za mala kase uda sie zrobic weekend domki sa fajne tylko nie wiem ile bedzie wolnych........zobaczymy jeszcze.
siatkówka plażowa :):):) ???? slavik10 podoba mi sie ten pomysł:D:D
Niestety, 19 gniję w Krakowie na AGH do wieczora, więc dupa blada. W dodatku mam "kolosa" a w niedzielę egzamin z finansów :suicide:
Miłej imprezki
Witam postaram się zjawić na jakąś godzinkę aby się zapoznać w końcu z alfisti z bielska ;) bo jak wiadomo jutro władcy ognia i trzeba by było coś pooglądać :D jak też dobrze wiadomo to festiwal grilla także lepiej co by pogoda była. A gdzie się spotykamy ? na techo jakby nie padało si ?
ja napewno bede chocby zapalki w oczach tylko mam pytanie ile ta dzialka pomiesci osob na tego grila? czyli to co pewno to ze 19.06.2010 pod tesco o godz 17 alternatywnie gemini no i gril jako atrakcja (wybaczcie ale ten tydzien nocek calkowicie zniszczyl moja koncentracje )
Tu masz wszystko napisane :))
---------- Post dodany o godzinie 20:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:14 ----------
Jest dużo miejsca, tylko weź krzesła bo ławkę połamałem :D no chyba że będziesz stał :P
---------- Post dodany o godzinie 20:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:16 ----------
Patrze właśnie na pogodę i myślę że spotkamy się pod Tesco i pojedziemy na grilla bo ma nie padać :)
No pogoda mocno w kratke :(