Hehe...
Do tego stylu, który określiłbym jako "The Dark Side of the Force"
to mi moja meblościanka i drewniana kiera nie pasują :-D
Już ustalone z lakiernikiem - zrzucam spoiler i zostawiam gładką klapę.
Ładny spoiler to melodia przyszłości :-)
Printable View
Hehe...
Do tego stylu, który określiłbym jako "The Dark Side of the Force"
to mi moja meblościanka i drewniana kiera nie pasują :-D
Już ustalone z lakiernikiem - zrzucam spoiler i zostawiam gładką klapę.
Ładny spoiler to melodia przyszłości :-)
ja tez mam wersje super dlatego chyba nie zaloze tej lotki u siebie bo to troche pomieszanie stylow a wole drewienko niz ta lotke na klapie :lol:
a tak z ciekawosci to ile ci wyjdzie kasy za caly ten zabieg? (szczegolnie lakierowanie?)
Paski pod reflektorami, lusterko boczne, klapa tylna (ze szpachlowaniem dziur po spoilerze)Cytat:
Napisał Rosik
i tylny błotnik (z małą wstawką z blachy) - maks. 1000,-
U sprawdzonego blacharza-lakiernika.
Witam. Bardzo dobra decyzja o zdjeciu tego czegos, ja zrobilem to samo, bo latac swoja alfa nie zamierzalem ;) A mialem cos bardzo podobnego. Jesli spojler to oczywiscie tylko od wersji sport, ewentualnie jeszcze moze byc fabryczny od wersji silverstone (chyba nie oferowanej w polsce?? nie jestem pewien. wystepowal bodajze tylko w samochodach z 93r)
Witam Wszystkich!
Jeszcze raz dzięki za rady :-D
Temat możemy uznać za zamknięty :-)
No może jeszcze nie do końca - zostały jeszcze do zrobienia hak i tutka... ;-)
Efekt poniżej.
Mnie się podoba :-)
poprawa o 100% ;)
Nie 100 % bo ten hak jest do dupy no i końcówka wydechu do poprawy
kurcze ja niestety też kupiłem auto z takim czymś i musze się z tym przemęczyć do dnia lakierowania klapy bo zamierzam kupić inna bez dziur ale na razie męczę się z tym czymś ... doprowadzam to auto do stanu perfekcji bo poprzedni właściciel kupił ją sobie jako szybką zabaweczkę pobawił się i wystawił na allegro kupiłem ją bo zrobiło mi się jej szkoda i teraz jest ze mną heheheh
ja kupiłem bo wyglądała ładnie i fajnie się siedziało ale teraz wiem dlaczego istnieje tyle forów o alfie :) Współczuję tym bezdusznikom którzy traktują je jako zwykłe wozidu... czy wozityłki jak kto woli