-
Wszystko tylko nie sentech ja we wcześniejszym autku założyłem po kilku tygodniach była choinka że aż miło mimo tych wszystkich bajerów które wypisują na pudełku. Uważam że jak kupić to raz a dobrze, w swoim mam Boscha mają ok 4 lata wg faktury zakupu i zero przebicia, Beru też robi porządne przewody.
-
MICHU1 a co sadzisz o NGK
-
Ngk to nie firma krzak wiec na pewno będą lepsze od polskich wynalazków no i cena mówi sama za siebie.
-
a bosch co sadzicie o nich bo niewiem jakie kupic ( czy SYNTEKI i wymieniac je od razu jak olej bede wymienial czy NGK lub BOSCH )
-
a co myślicie o kablach janmor? (190zł)
-
to ja powiem bo z 600 sztuk juz sprzedalem. Do TS dobieramy Bosche na sztuki, dopuszczamy NGK Beru, i Bremi, ewentualnei Championy.
Nie dotykamy Sentecha, bron boze Janmora:)
-
a w jakich cenach sprzedajesz moze bys cos zaproponowal AR 155 2.0 ts 94 104 kw
-
chyba takie rzeczy na priv:) bo mnie beda scigac;) chyba ze koledzy chca cen publicznie? dla orienteringu? zgodne do z reg forum? cena jak cos specjalna dla alfaholikow;)
-
to dawaj na priv jak cena bedzie dobra to w poniedzialek juz moglbys wysylac
-
Podpinam się pod temat co by nowego nie zaczynać. Czy może mi ktoś powiedzieć jak jednoznacznie ocenić czy mam zużyte przewody WN, dodam że auto ma przejechane nie cale 200tyś, kupiłem jak miało 90tyś i wtedy też założyłem LPG, od tego czasu minęło 5 lat. Gazownik nie sprawdzał wtedy w jakim stanie są świece oraz przewody, do tego czasu tylko raz wymieniłem świece na NGK jakieś 20 może 30tyś km temu (wtedy byłem pewien że to coś ze świecami bo auto na jesieni strasznie zaczęło szarpać podczas jazdy, szczególnie po starcie jak silnik byl zimny), teraz w zimie auto znów kilka razy szarpnęło ale nie mam pewności czy to świece czy przewody, może i jedno i drugie warto było by zrobić. Gdy wymieniałem świece próbowałem dopatrzeć się jakiegoś przebicia na przewodach (patent z uruchamianiem silnika w zupełnie ciemnym garażu) lecz nić nie zaobserwowałem. Nie chce pchać się niepotrzebnie w koszta ale chyba jakaś wymiana będzie potrzebna, co doradzacie?