V6 155 w tej wersja co ja miałem czyli full full w 1993r, kosztowała 34000 marek niemieckich.
Mercedes dobrej klasy ok 40000 DM
Printable View
V6 155 w tej wersja co ja miałem czyli full full w 1993r, kosztowała 34000 marek niemieckich.
Mercedes dobrej klasy ok 40000 DM
W moich poprzednich vkach az tak nie bylo tego slychac, ale w gta jest to zalosne i wlasnie wiem ze to jest zwiazane z tym co Grzesiek napisal. Wiec ja mysle ze cykac nie powinno :P A jesli juz to nie glosno. I owszem brzmi to jak szrot.
Wymienić elektrozawór
W sumie to nie wiem jak wygląda ani gdzie dokładnie jest ale może da się go jakoś owinąć wygłuszyć czymś? U mnie cyka dość wyraźnie, częstotliwość różna. Ale dziwnie się koledzy patrzą, tłumaczę co i jak ale w duchu ONI i tak wiedzą że silnik mi się kończy :)
Zobaczymy jak będzie cieplej może coś się uciszy?
samego elektrozaworu to się raczej nie da wymienić, chyba jest on w filtrze, wychodzi na to że filtr oparów trzeba wymienić? No już takiej naprawy to się nie spodziewałem.
Tak raczej chodzi o filtr, chyba jest karbonowy :P Tutaj na forach pisza ze nie trzeba wymieniac. No ale dobra ja nie chce tego paskudnego tykania. To chodzi gorzej niz v6 12 zaworowka z niewyregulowanymi luzami. Ciekawe jaki to koszt ?