A ciche są, czy zaczynają piszczeć ?
Pozdrawiam
Printable View
Lipa, kupiłem takie jak ty MDX, ale one nie pasują do standardowych ramion. Ty zmieniałeś je u siebie, czy kombinowałeś żeby założyć te płaskie?
tera moge albo je odesłać, albo kupić inne ramie. jak dobrze pamiętam to od Tipo pasują, tak?
http://www.allegro.pl/item788249644_...po_tempra.html znalazłem i nie wiem czy będą pasować...
Ale i tak najlepiej wyglądają oryginały.
Jak coś to mam dostęp do wycieraczek valeo compact revolution oraz xtrm, ceny bardzo przystępne, bo 20 25 zł sztuka, a wymiary dowolne. Jak coś to pisac na priv. W sumie to użytkuje w dwóch autach xtrm, a w jednym revolution i różnicy nie widac w zbieraniu wody i syfu.
Moje odczucie jest takie, że przednia szyba w 155 jest przekombinowana, bo ani zwykłe wycieraczki szkieletowe, ani "areodynamiczne" (te z tańszych) nie ściągają mi wody na całej szybie tak jak trzeba. Jak te Twoje Valeo mac1us dają radę to będę zainteresowany ;)
Ale skucha :( zapomniałem przecież, że oryginalne ramiona mają wymienne tylko pióra wycieraczek! W mojej obecnej i poprzedniej 155 ramiona były zmieniane!
Przepraszam Bobryt, że wprowadziłem Cię w błąd!
Jak chcesz to mogę je od Ciebie odkupić, będę miał na zapas
Pozdrawiam!
najprawdopodobniej skroje wycieraczki ze 145 mojej dziewczyny, a jej dam moje :D o ile się zgodzi ;)
i faktycznie zamontowałem te płaskie wycieraczki w 145 i STRASZNIE hałasują przy ruchu powrotnym :| i sie zastanawiam czy aby w 155 tak nie będzie..