TI.Z jak sie nie myle to ta wersja japońska tak? całkiem inne zderzaki... o tym mowa?
Printable View
TI.Z jak sie nie myle to ta wersja japońska tak? całkiem inne zderzaki... o tym mowa?
TI. Z to wersja koncepcyjna, z napędem na Q4 i silnikiem 230 koni. Wersja seryjna nazywa sie GTA Z, została wyprodukowana w liczbie 24 sztuk i oferowane były tylko w Japonii, gdyż to japończycy "dołożyli się" do "seryjnej" produkcji tego auta ;) Coś genialnego, i nie osiągalnego!!!
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/08/24.jpg
Kocham 155 :D
A takie pytanie , ten napęd 4x4 to bankowo Włoska koncepcja ?
BO coś , mi się ten tego nie wydaje :P
A takie , pytanie , jak taki to był cudowny napęd itd. to czemu się tak Alfa z tego szybko wycofała ? Bo np. Audica na równi stosowała napęd na 4 koła i jakoś dalej je wsadza ( chodzi mi o to że non stop występuje takowy ) .
Więc , z tymi famfarami itd. to delikatnie bo popadacie w jakiejś skrajności .
Napęd w 155 q4 to raczej włoska "koncepcja", bo bezpośrednio przeniesiony z Lancii Delty Integrale.
Przecież do dzisiaj w gamie aut Alfy są modele z oznaczeniem Q4, czyli z napędem na 4 koła. Więc raczej z niczego firma sie nie wycofała.
Czego nie rozumiesz? ja uważem że cena za takie auta są mocno optymistyczne i jestem przekonany że w Polsce się te auto nie sprzeda, to tak ja bym wystawił swoją za 15-20 tys i liczyłbym na sprzedaż :D trzeba być realistą i skoro się posiada takie niby cudo to po co sprzedawać ??? niby chce na niej zarobić???
Dziaru ten napęd 4x4 to włoski wynalazek. Dziwi mnie druga część twojej wypowiedzi o zaprzestaniu produkcji napędu 4x4 w dzisiejszych alfach. Wejdź sobie na allegro i pooglądaj 159 czy brerę w wersji Q4 czyli z napędem na 4 koła.
Dobra andrew ile według ciebie jest warta alfa 155 Q4 w nie nagannym stanie??????????? bo jeżeli ja widzę na allegro integralke za 30-40tys to w życiu nie oddam swojej alfy poniżej 20tys zł.