-
A ja przy okazji miałbym jeszcze inna prośbę do posiadacza 156 1.9 JTD 115 KM. Ale całkowicie sprawna ;)
Żeby ktoś porównał moja Alfę z jego i zoabczył jak wygląda przyspieszenie i wkręcanie się na obroty.
Bo ja juz sam nie wiem czy moja Alfa jest mułowata, czy po prostu więcej z tego się nie wycisnie :)
-
Gdyby ktoś z okolicy Chrzanowa potrzebował sprawdzić bellę na kompie to służę pomocą. Mam kabelek i FiatECUscan, sprawdzi też ABS i AirBag:)
-
No to co koledzy powiecie na spota w SOBOTĘ 21.08.2010 godzina 13:00 tyły Radiostacji w Gliwicach ?
-
Ja bym chętnie, ale dla mnie soboty odpadają. Inna sprawa, że jutro odbieram auto po miesięcznym (ponad) remoncie silnika i sobota mi zejdzie pewnie na czyszczeniu sprzętu.
-
ja mogę sie na chwile pojawic mam temat w okolicy ale jak ktoś bedzie to podjade pogadac
-
Podłączę się pod wątek. Mam ostatnio problemy z dynamiką i spalaniem, parę rzeczy już sprawdziłem i wymieniłem ale przydałoby się podpiąć bellę pod komputer bo powoli pomysłów brakuje. Pomoże ktoś z Katowic lub okolic?
-
Cóż Ja z okolic tj Mysłowice, mam program i kabel ale wiem o tym tyle co wcale jedyne co moge Ci sprawdzić to jakie masz błędy.
Najwięcej jak chcesz się dowiedzieć jeśli chodzi o podpinanie komputerów to jest "Cinek" z forum, ma swoje konkretne sprzęty więc za dogodną ceną sprawdzi Ci wszystko idealnie, Polecam osobiście.
-
Dzięki za namiar :). Daję sobie ostatnią szansę, jak polegnę to skontaktuje się z Cinkiem.
-
Witam !
Jeśli będzie ktoś chętny to mam kabel na silnik i na poduchy. Do tego unidiag i alfadiag. Doświadczenie raczej mierne ale chętnie pomogę :)
Pozdrawiam !
-
cieplin - ja się chętnie umówię przeskanować moje "cudo". Przy okazji zobaczę co można z tego wyczytać, bo sam chętnie kupię kabel.