w radomiu stala jakos w wakcje to bylo napewno to byla ta:) od 12 500 zaczynam ale rozwaze propozycje każda ewentualnie zamienie na jakas 147 jtd lub 166 jtd
Printable View
w radomiu stala jakos w wakcje to bylo napewno to byla ta:) od 12 500 zaczynam ale rozwaze propozycje każda ewentualnie zamienie na jakas 147 jtd lub 166 jtd
chyba nie chcesz sprzedawać :) ja na zdjęcia czekam już ponad tydzień, nie wiem jak inni;p
Po co czekasz . Fotki masz tutaj > http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._piotrasa.html
na 1szej stronie jakby co ;)
czekam bo chciałem więcej zdjęć wnętrza :)
wnetrze jak kazde inne :) musze ino ja posparztc moja praca jako kierowca ciezaorwki nie pozwala mi zbytnio na spedzanie czasu w domu takze jutro ogarne cos w tym temacie po cykam jakies foto najlepiej to przyejchac ocenic bo zdjecie nie odda tego
nie będę jechał 300km tylko po to by zobaczyć że gdzieś skóra zadrapana ;] no chyba że zwracasz koszty przejazdu;p
no auto jest eksplatowane jesli np. nie kupisz auta bo gdzies skora odrapana to na allegro sa cale fotele do wyboru do koloru mnie by bardziej interesowal stan techniczny a nie to ze skora ma normalne slady eksploatacyjne
Mnie by bardziej zastanowilo gdyby skora w 10 letnim aucie byla bez zadrapan i w idealnym stanie... To tylko swiadczyloby o tym ze juz byla tak zjechana ze zostala albo wymieniona na nowa albo po prostu zregenerowana. Sorry za offtop.
Piotras czemu sold ??! 3,2 beedzie :)
Pzdr
narzeczona mowi ze po jej trupie hee:P klekot raczej :( szkoda mi jej sprzedawac i caly czas kociol w glowie