Chyba nie było 2.4 w GT
Printable View
Chyba nie było 2.4 w GT
Qki to 1.9 nie miało lekkiego chipa ;) Z tego co zauważyłem to przerobiony układ dolotowy, fmic, wydech też był dlubnięty bo nie brzmiało to jak seryjne gt. Nie wiem czy nie miał też mocniejszej suszary ale o to to dokładnie by trzeba zapytać właściciela. Generalnie na pierwszy rzut oka wydaje sie że był to mocny wóz. Niemniej jak widać po przykładnie 1,5 dci i 1,9 jtdm nie moc na tym torze sie liczy :P Chętnie bym się dowiedział co dokładnie drzemie w tym GT.
Dodam jeszcze może trochę na swoją obronę że Maykee objeżdża ten tor kilka razy w miesiącu ja miałem pierwszy raz do czynienia z torem. Ja z każdym kółkiem poprawiałem swój czas i czuję sie na siłach urwać jeszcze kilka sekund gdybym mógł jeszcze parę razy pojechać.Maykee stwierdził po ostatnim kółku że niestety nie jest w stanie nic wiecej urwać,a technicznie jeździł po torze o wiele lepiej odemnie. Poza tym w Gt sportowe zawieszenie (nie pamiętam jakie ale godne) + bardzo dobre opony też swoje robi.
---------- Post dodany o godzinie 07:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:36 ----------
Ja osobiście się cieszę że topowa 147 GTA się obroniła :) a z jaką różnicą czasową to już inna bajka :)
a ja zostałam przez Mikołaja wyrożniona i mnie na wycieczkę zabrał po Wrocławiu :) jakbym wiedziała że tyle pytań macie to pewnie bym mu je zadała :D
A ja rozmawiałem z Mayykee'm i sam mówił, że jego ojciec ma/miał 156 GTA i spod świateł niewiele mu odjeżdżał... To chyba mówi samo za siebie. Dalej, kilkukrotnie zjawia się na torze, by się pobawić i pościgać, dlatego tor ma opanowany perfekt. I zgadza się, na 2 pierwszych przejazdach miał lepsze czasy od GTA. Niestety nie spodziewał się że ostatnie okrążenie Tomek swoją GTA zrobi tak rewelacyjnie...
Najlepsze jest jednak to, że Mayykee po zawodach przyszedł do mnie i pogratulował wygranej (Tomek się gdzieś zapodział). Wielki szacunek i respekt za to zachowanie:)
ps: Na koniec sobie powlewam: BEZ PILOTA TO NIE ROBOTA:D
Hej przypominam ,że każdy z uczestników zlotu ma 10% rabatu na zakup w sklepie http://www.forum.alfaholicy.org/
Zwycięzca ma 25%
II miejsce 15%
Cześć wszystkim,
przesyłam dane mojego Spidera do tabelki
28 | 22 | Spider | 2.0 TS | 150 | 187 |
Pozdro