gratuluje pasji i zapału czekam na efekty
Printable View
gratuluje pasji i zapału czekam na efekty
tylko problem jest taki ze nikt nie chce sie tego podjac, :( ale juz chyba wiem o co chodzi :P bo moja alfa jest z 199 roku przed FL a ta chyba jest po FL bo maska jest prosta i nadkola, tak ze najpierw bede musial chyba zmienic czesci przednie na 166 po FL oprocz zderzaka przedniego, a nastepnie swiatla no i zderzak. Ale nadal szukam kogos kto by sie chycil tego projektu.
Pozdrawiam wszystkich :)
Tez myslalem nad tym projektem ale czas na to nie pozwala, powodzenia kolego miejmy nadzieje sie ze bedzie 1osoba na forum z taka przerobka :)
Auto jest przedliftowe... Widzialem na zywo...
Masa pracy.. Ciecie org blach plus ciecie blach od 159... Bardzo duzo kombinacji, ale wyglada niezle..
Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2
Witam, czy ktos cos już? :D
Interesują mnie takie kwestie:
Mska ze 166 do nacinania? czy ze 159 podejdzie?
i błotniki czy aby na pewno do nacinania?
Pozdro
A mnie zastanawia gdzie jeżdzi ta alfa, czemu nie widać jej na forum. Chętnie bym ją zobaczył na żywca jest moim zdaniem idealna:) Dlaczego nie ma 169 nie mam do czego się przesiąść.
Mimo, że przód 159 jest obłedny to robić przeszczep do 166 jest profanacją. Według mnie:) Dziwnie by mi się patrzało na takiego ulepa.
Zaznaczam, że to tylko moja opinia. Życze powodzenia w pracach i cierpliwości:)
Mi się to nie podoba. Wolę mieć 166 i 159 :P ale ciekawe ile to będzie kosztować i czy ktoś zrobi. Bo do gadania to jest wielu :)