No to wracamy z powrotem do układu zapłonu :D czyli czujniki jak wczesniej napisałem. Kurdę tak na odległość trudno coś zdjagnozować i wcale się nie dziwię że mechanicy zawsze chcą zobaczyć auto żeby cokolwiek powiedzieć
Printable View
No to wracamy z powrotem do układu zapłonu :D czyli czujniki jak wczesniej napisałem. Kurdę tak na odległość trudno coś zdjagnozować i wcale się nie dziwię że mechanicy zawsze chcą zobaczyć auto żeby cokolwiek powiedzieć
tylko jak to sprawdzic??
---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:51 ----------
a ta czesc co pytałem wczesniej od czego jest przewód który wchodzi z paliwem i wychodzacy rozprowadzajacy po wtryskach i ten co idzie do przeplywomierza co to jest i jak powinno działać
---------- Post dodany o godzinie 20:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ----------
http://www.fotosik.pl/uniAddFlashAft...f7818f8d5b87b0
Nie wiem o co chodzi, w silniku 1.6 boxer nie ma przepływki tylko czujnik temperatury zasysanego powietrza
to wyglada tak jak na tym zdjeciu co jest link powyzej
przepraszam chodziło mi o przepustnice a nie o przepływomierz
no mozliwe nie znam sie dobrze na silniku ale jak to powinno dzialac w sensie jak to wyciagne i spróbuje dmuchac to powietrze powinno leciec??
na listwie paliwowej są dwa urządzenia, na początku listwy jest hammer damper pulsator cisniena paliwa i na końcu listwy wtryskowej regulator cisnienia paliwa
---------- Post dodany o godzinie 21:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:20 ----------
powinno lecieć
to kijowo rozebrałem to sa 2 oringi jeden mały drugi wiekszy taki siteczko no i po srodku tego paliwko jak próbowałem dmuchac to nic a nic nie chciało powietrza poscic
ale dmuchaj w przewody paliwowe, nie w podciśnienie