korzystamy z Plusa, nic nie wpisujemy, telefon sam loguje się.
lub gdy ktoś zadzwoni do nas.
Generalnie ustawienie kart powinno być takie, że w samochodzie pierwszeństwo ma ta samochodowa.
Printable View
Adapter kupiony przez Tani Fiat z Allegro. Cena 52 złote. Kupiłem jeszcze jakieś gadżety więc z przesyłką wychodzi OK.
Jeżeli chodzi o jakość rozmów w samochodzie to jest całkiem niezła. Szkoda tylko, że się nie łączy przez Bluetooth. Jedyne rozsądne rozwiązanie to ERA tandem jak dla mnie.
Ponawiam temat. Czy jeszcze ktoś wie gdzie można w miarę przystępnej cenie zakupić szufladkę karty sim do Alfy 159 ? Przeszukałem chyba wszystko co możliwe.
Może alternatywą była by drukarka 3D ? U mnie w pracy w sąsiednim dziale robią za jej pomocą różne części, uchwyty do GoPro, czy jakieś tam zębatki. Pozostaje przygotowanie ze wzoru, ale nie wiem jak wygląda projektowanie...
Ktoś musiałby użyczyć do zeskanowania - tak najszybciej.
witaj
nr tej części to71746414
Zadzwoń do tego gościa z ASO FIATA i zapytaj co i jak
tel. 513192386 Pan Wojciech
Pozdrawiam
Dzwoniłem do najbliższego mi punktu ASO. W ty momencie nie maja na stanie ale koszt ok. 120 zł. Czy ktoś ma jakąś tańszą opcje ?
Cześć, zadzwoń tutaj http://allegro.pl/my_page.php?uid=2663345 ja ostatnio zamawiam to z przesyłka wyszło coś koło 80zl
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk