u mnie też szedł, a potem wyskoczył error 10 i po ptokach
Printable View
u mnie też szedł, a potem wyskoczył error 10 i po ptokach
ja będe dzwonił do alfy w krakowie i spróbuje się umówić na serwis - zobaczymy może coś poradzą, bo mi już się skończyły pomysły i pendrive:)
jakby co to daj znać co Ci powiedzieli i ile chcą za update
ok jak się coś dowiem dam znać, chciaż pewnie cięzko będzie przez telefon coś się dowiedzieć, a jechać tam będe mógł dopiero za tydzień. Dzwoniłem do fiata mam bliżej ale mówili ze oni nie mieszaja sie do alfy, a z tego co patrzyłem to b&m jest chyba takie samo...
w poniedziałek jestem umówiony w aso - jak wróce zdam relacje;)
Ewidentnie chodzi o typ/model pendrive'a. Znalazlem stary pendrive toshiby (U3) 1GB i wgralem na niego jezyk angielski o ktory sie czepial ze nie jest wgrany. Wlozylem pena 2 minutki i update gotowe! Gada po angielsku :)
a ja byłem w aso ale nie mieli jakiegoś oprogramowania serwisowego -mają mi wysłac na pendrive program który mi wyleczy system:) zobaczymy co z tego wyjdzie.A polski język wgrałeś?
Polskiego nie na razie dogralem ten o ktory krzyczal. Zobaczymy czy polski tez pojdzie?
ja znalazłem jeszcze jednego pendriva 1gb i dalej nic mi sie niechce wgrać - to juz 4 pendrive. Czekam na przesyłkę od aso - zobaczymy. Udało sie wgrac polski?
Tak, dzis mialem chwilke i zaladowalem jezyk polski :) Zadzwonila do mnie tez osoba z ASO i potwierdzila ze niestety nie wszystkie pendrive'y nadaja sie do aktualizacji, zwlaszcza nowe i duze.
PS
Poniewaz od czwartku nie jezdzilem autem, stalo w garazu a robilem te machinacje z B&M dzis wieczorem jak wgrywalem j.polski rozladowalem akumulator :) Cala dyskoteka sie na licznikach pojawila, mam nadzieje ze nietrwale.