A więc jest takie miejsce :P
BP/McD przy 17 Stycznia?? O czasie 19.30 ?? Co wy na taką propozycję??
Printable View
A więc jest takie miejsce :P
BP/McD przy 17 Stycznia?? O czasie 19.30 ?? Co wy na taką propozycję??
Najlepiej będzie chyba na parkingu Lidla obok McSzajsu na rogu Hynka/Krakowska, co Wy na to?? Tam jest kupa miejsca więc nie będzie problemu żeby stanąć. Godzina 19.30 może być.
Hehe, spoko, spoko, omijanie nie było zamierzone, tylko przy dużej ilości roboty ogarniam przeważnie wątki, gdzie mam autopowiadomienie, a tu się nie wpisałem już od jakiegoś czasu i nie wiedziałem, że przez liczne grono zostałem wywołany do odpowiedzi :)
No i kurczę mam zgryz, bo mam już kalendarz dość mocno zapisany w pozycji "niedziela", ale jak takie szacowne grono, to żal by było nie wstąpić, że tak powiem :P Jeszcze muszę zobaczyć , czy da się coś przyciąć i napiszę :) Tylko właśnie nie wiem, czy ja nie leciałbym z W-wy, gdzieś bardziej z centrum, ale to jeszcze muszę sprawdzić - najwyżej się zrobi start wspólny na powrocie i "eksplozję" w różnych kierunkach na rondzie zesłańców :P
Co do sznurka (o ile uda mi się dotrzeć), to trzeba też przycisnąć silentboba83, żeby się pojawił, bo teraz on go trzyma, mocno go eksploatuje i w dziale 156 mocno pobiera nauki od bubu, więc może jakby dalej miał dostęp do Alfadiaga, to z większą wiedzą mógłby diagnostykę porobić :)
EDIT:
Zobaczcie TO i namówcie tego kolegę :D
Jakby Michał jeszcze 164ką przyjechał... ale chyba na to jeszcze musimy poczekać, nie? ;)
Może pod Realem na Okęciu?
Ja też, zdecydujcie w końcu gdzie :P i podajcie już konkretne info:)
Pod realem może być ciężko się spotkać, poza tym są garby...
Najlepiej w sumie przy tym lidlu czy jakgozwał na rogu hynka/krakowskiej.
Godzina 19.30
1. Michalepwa
2.
Ok, parking Lidla, 19.30
1. Michalepwa
2. grzybek
3.