Tak, u mnie czasem tak zagrzechocze:)
Printable View
Tak, u mnie czasem tak zagrzechocze:)
o wlasnie dobre slowo na ten dzwiek - "grzechocze" , stawiam na umierajacy dwumas niestety
U mnie jak zgasze samochod to raczej zatrzesie troszke buda , ale zadnego dzwieku nie ma .... nie dlugo wymieniam sprzeglo, bo dosc wysoko mi bierze juz :P ciekawe jak bedzie po wymianie ;)
A czy wam sie dzialo takie cos , ze mielisice "wyciek" deliklatny pod uszczelka wału koobowego?
Odgłosów raczej nie ma co najwyżej drgania...
---------- Post dodany o godzinie 23:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:58 ----------
Czy u Ciebie też cieżko chodzi sprzegło??? Daj znać jaki będzie efekt po wymianie czy będzie lżej chodziło?
---------- Post dodany o godzinie 23:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:00 ----------
Czy do tego buksowania kół to sie też odnosi???
Dam znac jak bedzie po wymianie sprzegla :) Fakt ciezko juz chodzi, to nawet musze :)
A czy buksowanie kół przy ruszaniu na 1-ce to raczej wina sprzęgła czy 2-masu???
Mam to samo na jedynce samochodem trzesie przy ruszaniu, ludze sie ze to zapchany EGR. Na dniach do przeczyszcze i zobaczymy
Zawór EGR... Hmm o tym raczej nie myślalem obstawiałem sprzęgło albo 2-mas. Daj znać jakie efekty będą po przeczyszczeniu.