Cytat:
Napisał pikero
Ok to jedziemy ta trasą :)
Printable View
Cytat:
Napisał pikero
Ok to jedziemy ta trasą :)
to o ktorej mam na Was czekac? :)
ja mysle ze trzebaby bylo sie spotkac pod MM o 10:00....droga nam zajmie troche czasu...
w Dziwnowku bedziemy dobrze po 11tej...zanim dojedziemy na miejsce bedzi juz 12 lub po....ale to tylko moja propozycja....kazde połgodziny nas opoznia i zostaje mniej jasnosci w dzien :mrgreen:
...niech MOC bedzie z Nami...
Panowie... robimy jakiegoś grilla czy za zimno ? Ogólnie przydałoby się coś tam wciągnąć na żołądek, a raczej ze sklepami tam krucho :) Dopięciem organizacji można się zająć później, ale można już trochę poustalać. Mam nadzieje, że frekwencja dopisze !
Majkel ---> Jedziemy z Koszalina razem ?
Dobrze mowisz...jestem za tym zeby o 10:00 byc juz pod MM, no wlasnie caly dzien bez jedzenia hmm kazdy we wlasnym zakresie chyba sobie cos wezmie jakies kielbaski na grilla herbate czy kawe w termos:)Cytat:
Napisał Piotr34
No wlasnie a co do frekwencji to nadal nie wiadomo ile nas bedzie ... przynajmniej by sie jakas liczba przydala ;]
kubas jak bedziecie w parlowku to pusc mi strzale albo napisz smsa :)Cytat:
Napisał Piotr34
jak bedzie sypac snieg to mozemy nawet 4h jechac :D
dla mnie którędy polecimy to jest wsumie obojetne... :mrgreen:
Zaproszenia wysłałem...ile osób da jakis odezw okaże się..wysyłałem począwszy od Szczeczcina po Koszalin Słupsk Wałcz Gorzów itd itp... :mrgreen: wiec troszku ich wysłałem..
Prosił bym osoby które są zalogowane na alfapomorze aby zapodali tam tez info na temat zlotu..moze ktoś z tamtych rejonów sie skusi i tez nas odwiedzi...
a jak tam z innymi forami? ktos zapodawał info na alfaclub. wiadomo cos czy są chętni stamtąd na spotkanko??..
Więc spoty6kamy się o 10 pod media markt...
Koło cpnu carrefura :P
Pozdrawiam
Ufty widze że zapodałes temacik na alfaclub..wiec skoro jestes zalogowany to może wyślesz im zaproszenia na PW tak jak ja to robiłem na naszym forum... :DDD
Jak się uda to zeSzczecinka też ktoś wpadnie. Majkiel jak masz rożno to zrobi się kiełbaski.
ja też się pisze... choć jeszcze nie wiem na 100% ;/
To wiec o ktorej wyjazd z Dziwnowa?
witam...
mysle ze w Dziwnowku spotykamy sie za rondem na parkingu kolo sklepu....tam jest sporawo miejsca...tam kompletujemy ekipe i walimy na Pobierowo...z reszta familia ze Szczecina i tak jedzie razem...konwojem :lol:
to wszyscy dojezdzamy tam...no mysle ze 11-11:30 powinnismy tam byc...chyba ze bedzie strasznie padalo...ale srednio tam godzinke sie jedzie...no byly juz lepsze czasy..ale to w lato i w nocy....
jesli chodzi o żarełko to kazdy w swoim zakresie...no i napoje gorące takze...
ja kupie takiego malego grilla...w makro...chyba z 12 zl...jak byloby kilka takich to bedzie super...