-
Po pierwsze. Dwumasa musi być i już. Po drugie nie wiem jak u kolegów ale u mnie drżenia nie ma (i tutaj można by się zastanowić czemu dwumasy nie znaleźli).
Kontrolka od świec...też myślałem że mam uszkodzone ale na forum przeczytałem że po odpaleniu przez kilka sekund mryga jeszcze.
Zawieszenie...zależy co włożą. Jak zrobią Ci to na chińskich wachaczach to powiedz żeby lepiej Ci opuścili na wymianę i zrobisz porządnie.
Z tym stwierdzeniem że miny w swoim mieście to też bym uważał bo są ludzie i ludzie:)
Klima właśnie taka jest przed liftem.
-
No analogicznie fakt, są wibracje, można iść w tym kierunku, że ta dwumasa nie gra. Ale wibracje są bardzo drobne, a biegi wchodziły ok. Być może to jakaś poduszka..?
Silnik, nie odczułem jakiegoś specjalnego kopa przy kręceniu od dołu do końca zegara. Raczej powiedziałbym, że zbiera się liniowo i w miarę płynnie. Nie mam porównania, nie znam tych silników. Wcześniej jeździłem mondeo 1.8TD i tam zanim sie turbinka nie napędziła to nie było czym jechać, a od 2800rpm dostawał kopa.
Chyba muszę jeszcze jakąś oferte znaleźć i porównać. A póki co proszę o wypowiedzi. Na razie chłonę wszystkie info.
Pozdrawiam.
-
Co do kontrolki świec to miałem to samo tuż po kupnie Lekko mnie to irytowalo wiec wymieniłem i teraz pali się sec i gaśnie. Przepaloną miałem tylko jedną.