-
Próbowałem podpinać manometr na krótko ale wtedy jest wszystko ok. Dlatego muszę podpiąć na stałe i to taki z drugą wskazówką zatrzymującą się na maksymalnym wskazaniu. Może nawet pod machą zostanie.
P.S.
Ja nawet zapachami nie szpecę kokpitu. Jak już raz na jakiś czas zapach wrzucę to pod fotel.
-
Siema koledzy. Dołączę się do Was co prawda z opóźnieniem, ale w 3 zawsze raźniej. Kolego z Kielc ja często tam jeżdżę z Wrocka bo mam tam dziewczynę jakbyś czegoś potrzebował ze sklepu na Lwowskiej to bez problemu mogę przywieźć. Co do sklepu jak kolega Marek napisał jest on zajebisty poprostu, jest tam wszystko, Panie które sprzedają w nim są cholernie pomocne nawet jak nie chcesz kupować tylko dzwonisz spytać się jak coś jest sprzedawane lub dostepne, lub czy pasuje czy nie. A kolego Marku, jak wreszcie odbiorę swoją belleto się skontakuje z Tobą celem oblukania Twojej niuni. Pozdro600:)
-
Spoko, dobrze by bylo sie spotkac bo tez bym oblukal pod maska co i jak. Moze dopatrze sie jakis nieprawidlowosci u siebie. Na razie nie mam z czym porownac. A jak u Ciebie z ladowaniem? Jest ok. sterowanie?
-
witam panowie mam ten sam problem powyzej 3 tysiecy obrotów zaczyna szarpac kable swiece nowe
-
A co komp pokazuje? bledow nie ma? Marchewka nie zapala sie?
-
kilka bledow sonda lambda
przeladowanie turbiny
czujnik temperatury a
-
To sam sobie odpowiedziales. Szarpie bo przeladowuje. Wymien sonde zeby komp pilnowal mieszanki a za przeladowanie odpowiada elektrozawor na dolocie. Jest na rurze od dolu, widac z pod auta. Dochodza do niego trzy przewody powietrza i wtyczka z kablem. Za nim kupisz ten zawor to sprawdz czy wtyczka dobrze siedzi i przewody powietrzne wymien na nowe.