Popytaj np. na szrocie w Ciechanowie: --> allegro, nick: "Szwagry100" - mają mnóstwo części do AR, może i taki bajer mieć będą.Cytat:
Napisał mahara
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
Popytaj np. na szrocie w Ciechanowie: --> allegro, nick: "Szwagry100" - mają mnóstwo części do AR, może i taki bajer mieć będą.Cytat:
Napisał mahara
Pozdrawiam.
- Rafał
U mnie rowniez rewelka,w kraju gdzie prawie non stop leje,wjezdzajac w tunel machnie ze trzy razy i przerwa do ponownego kontaktu z deszczem :wink:Cytat:
Napisał Maciek-156
Czy mam sensor deszczu? Dla ułatwienia powiem, że mam samo ściemniające się lusterko które działa. Sensor deszczu podobno jest ale nie działa.
Nie masz kolego sirpawel czujnika
Pozdrawiam
troszeczku odświeżymy :)
słuchajcie nie działa mi ten czujnik (mam go). Wymieniałem ostatnio szybę. Panowie powiedzieli, że działa. Sprawdziłem. Działał jakiś miesiąc i to na tyle. Teraz po uruchomieniu na pierwszą pozycję w dół ustawia się czasówka i można regulować tylko pokrętłem po prawej.
Jak można najszybciej sprawdzić ten czujnik?
Dodam, że jak otworzyłem klapkę to są tam dwa zaczepy ale ten czujnik jest chyba przyklejony do szyby??!!
serio nikt nic nie wie ? kurcze nie wierze !!!
Pokrętło to ustawianie czułości czujnika w trybie automatycznym. Nie ma diagnostyki czujnika to ciężko go sprawdzić. Trzeba go zmierzyć multimetrem.
Naszczęście z S3 mini
Instrukcja nawet o tym pisze do czego to jest. I u mnie tak dziala.
Naszczęście z S3 mini
No ok rozumiem ale czemu piszą tak:
Czujnik deszczu aktywuje się automatycznie
po ustawieniu dźwigni prawej w położeniu
(B-rys. 74) i jego zakres regulacji zmienia
się stopniowo: od wyłączonej wycieraczki kiedy
szyba jest sucha, do wycieraczki pracującej
z drugą prędkością ciągłą (praca ciągła
średnia) kiedy opady są intensywne."
u mnie jest tak, że kiedy szyba jest sucha to i tak śmigają czasowo...