Bubu cały problem opisałem na początku postu, możliwie jak najdokładniej , kolejny post to co sie dzieje z autem po paru dniach ? jakich szczegółów potrzebujesz ?
Printable View
Bubu cały problem opisałem na początku postu, możliwie jak najdokładniej , kolejny post to co sie dzieje z autem po paru dniach ? jakich szczegółów potrzebujesz ?
Dzisiaj odłaczylem przepływowierz, było jeszcze gorzej , wyciołem tez katalizator - jest odrobine lepiej ,ale to nie to , za 2 dni będe robił kolektor który jest na 99 % nieszczelny ( albo jakaś dziura albo uszczelka jest do wymiany nie sprawdzałem tego dzisiaj dokładnie ) napisze po naprawie jakie są efekty..
ja nadal stawiam na problem z paliwem. no ale nie mam w opisie "mgr. inżynier, mechanik, astronauta". za dużo powietrza w składzie mieszanki. i to nie jest przepływka. prędzej nieszczelne przewody z powietrzem.
oki dziekuje za rade, sprawdze wszystko w czwartek
też stawiasz na przepływowierz hmm a jak moge sprawdzić że na 100 % jest to przepływka bez jej zakupu ?
no dobrze, to może napiszesz jak się go prawidłowo diagnozuje ?
Na komputerze diagnostycznym, miałem to samo i pojechałem do ASO, mechanik przejechał sie autem z podpiętym komputerem potem wstawił auto na hamownie wykazało 123KM wymienił przepływkę na inną co prawda na używaną znowu hamownia i pokazało 147KM zaproponował zakup przepływki u nich za prawie 9 stówek po zniżkach to podziekowałem i kupiłem za 350 nówkę i też boscha, auto śmiga bez zarzutu