jezeli jest to to to tez to mam w ofercie ciutke taniej:) dalbys nr nadwozia to sie sprawdzi:) to jest fachowo czujnik polozenia walka rozrzadu:) org wystepuje z firmy bosch i kosztuje ciutek wiecej jakies 300 zł około
Printable View
jezeli jest to to to tez to mam w ofercie ciutke taniej:) dalbys nr nadwozia to sie sprawdzi:) to jest fachowo czujnik polozenia walka rozrzadu:) org wystepuje z firmy bosch i kosztuje ciutek wiecej jakies 300 zł około
Już podaje numer nadwozia.
ZAR93000002144761
Podaj mi koszty z wysyłką do Zielonej Góry.
wg epera sie zgadza powinno byc to to wysylka 19 zł kurierem cena za eps 225 u mnei jutro u Ciebei w pon:)
A da radę za pobraniem?
w tej chwili nie dam rady z racji radosnej koniecznosci wybecalowania 20k zł.... wybacz ale narazie tylko przelewowo ale wystarczy mi potwierdzenie przelewu nei musi wchodzic na konto
tak wyglada ten czujnik ale czy wystapuja zamienniki to nie jestem pewien 700zl to dosc sporo wydaje mi sie ze okolo 300-450 placilem w aso kilka lat temu
No właśnie występuje zamiennik. Tylko widocznie mój mechanik nie ma dostępu do tego zamiennika. Dobra amigas to podaj mi na priv numer konta i jaki ma być tytuł przelewu. I podaj e-mial żebym mógł wysłać potwierdzenie z adresem wysyłki. Mam nadzieje że gdyby coś było nie tak to można wymienić lub zwrócić?
to wyglada tak czujnik mozna zwrocic jako nieotworzony a jak juz zalozysz to tylk oreklamacja wchodzi w gre:) ale zwrocic niezalozony mozesz masz na to (niestety nei moj pomysl) 4 dni robocze:/ daje na priv dane:)