No ja właśnie myslałem o tym aby pojechać w trzy samochody, gdyż niestety z legnicy ani najbliższych okolic nikt więcej nie jedzie :P.
Printable View
No ja właśnie myslałem o tym aby pojechać w trzy samochody, gdyż niestety z legnicy ani najbliższych okolic nikt więcej nie jedzie :P.
To w sumie możemy się w trójkę umówić gdzieś i pojedziemy razem :)
To skoro nikt nie proponuje nic to mi najbliżej do Real'a mam przez ulice praktycznie czyli tylko jeszcze godzinę panowie zaproponujecie i śmigamy
No miałem napisać na priv :) może być real też w sumie niedaleko tylko przez most na kaczawie :P Skoro mamy być w jelonce na 12 to co o 10 zbiórka czy później nawet nie jadąc 120 powinno wystarczyć by sie pousmiechac do fotoradarów :P
Niech będzie ta 10:00 pod Realem :)
http://kontakt24.tvn.pl/temat,nie-cy...dar,39546.html
panowie wiec noga z gazu
Będzie trzeba uważać W ciagu dnia stawiają takie niespodzianki. Na takie coś parę razy się natknąłem np w Rzeszotarach, w Kochlicach, na autostradzie w kierunku wrocka przed zjazdem na sokolniki jarosław.
na tej prostej pod huta na bank stali focusem chyba z fotopstyrykiem bo gosc przede mna wylapal lampa po oczach mi sie raczej udalo wychamowac, bo do dzis fotki nie ma,
co do miejsca gdzie stoi to cudo - wedlug funkcjonariusza ze zlotoryjskiej drogowki "najbardziej dochodowe miejsce w powiecie"
teraz juz mniej, ale jak slyszalem opowiesci o wypadach o 6 rano na wilczyce, zeby ludzi wylapac jezdzacych po zakazie, jak droge remontowali to ...
to samo bylo w wilczycach i krotoszycach .. jedne wielkie lapanki,
moze by tak zrobic dla potomnych mapke z pozaznaczanymi czestymi miejscami gdzie misiaki stoją w naszych okolicach
Ja tam koło huty raczej nie szaleję wręcz jadę przepisowo :P No cóż trzeba zacząć spokojniej jeździć choć alfa ma coś takiego że nie chce się wolno jeździć. :)
na szczescie od stycznia maja oni zniknac ;) lub byc oznakowani ... pozostaje nadzieja xD