nie napisałem ze 12V są , tylko ze np. 3,2V6 to jest oplowski więc mogą jakieś jednak płytki podpasować
Printable View
nie napisałem ze 12V są , tylko ze np. 3,2V6 to jest oplowski więc mogą jakieś jednak płytki podpasować
W tym dziale nie ma takich silników :)
no jak by ktoś miał na zbyciu takie płytki/podkładki z miłą chęcia bym odkupił. No jeszcze servo układu hamulcowego...jak by ktoś miał.:D
kurde mymłoki mi zapisali na kartonie od cylinderka deawoo....jest zapisane tak
ssący wydechowy
1- 35 55
2- 35 2.70
3- 1,85 55
4- 1,85 2,75
Będziesz potrafił z tego coś wyczytać???
To są podobno luzy na zaworach
---------- Post dodany o godzinie 16:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:28 ----------
a tego modułu pod cewka to nikt nie ma??
---------- Post dodany o godzinie 16:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:29 ----------
niepokoi mni troche różnica kompresji w silniku, duża różnica pomiędzy komorami
1- 9,5
2- 10
3- 14
4- 13,5
z tym że nie pali na dwóch świecach w dwóch komorach, przez ten moduł pod cewką.
zrób próbę olejową na tych dwóch pierwszych cylindrach i będziesz wiedział czy pierścienie, zawory albo spieprzona UPG.
no to wygląda na pierścienie niestety. Może przegrzano silnik i dlatego padła uszczelka i pierścienie.
najpierw wstawie do jakiegoś dobtego mecha.....
75andrew155 a te podkładki pasujące do mnie bys miał..... jakie wartości to musi mieć.....
(jeśli będzie taka potrzeba)Ile pierścienie moga kosztować???.....Dobra już znalazłem koszt ok 40zł