Ile dałeś za wtrysk?Cytat:
Napisał Strzala_1
Printable View
Ile dałeś za wtrysk?Cytat:
Napisał Strzala_1
fakt jak na 5w40 i 90 st. to 6.2 bara to trochę dużo ale i tak godne pozazdroszczenia, nie wspominając o 1.8bara na wolnych -ehhhhh gdzie te czasy...gdzie :)
Dla V6-tek wychodziło jakoś min.0,5 na wolnych i ok 4 barów przy 5000 tyś. obr. przy 90st.
bez przesady 8)Cytat:
Napisał Strzala_1
A co ustawiałeś przy tym badaniu analizatorem??
Miałem ostatnio podobnie błyskała kontrolka,olej w normie wszystkow normie.poprawiłem wsuwke na czujniku i jest GIT
przysługa za przysługe kosztowało mnie to flaszkeCytat:
Napisał kaes
stwierdziłem że za duzo benzyny dostaje mi silnik i ustwiłem to że teraz nawet analiza spalin mieści mi sie w normie hehehCytat:
Napisał qdlacz007
heheh ale przecież tam nic nieda się ustawić w kwestji mieszanki paliwa wszystko ustawia się samo. :roll: 8)
jesteś w błędzie ponieważ da się to ustawić za pomocą przepływomierza (gdyż to od niego zależy) jednym słowem wyższa szkoła jazdy :)
A mozesz mi wyjaśnić co takiego ustawiałeś w przepływomierzu??
Poczytaj tutajCytat:
Napisał qdlacz007
No czaje już.Ale chyba raczej to jest wada którą da się naprawić a nie mozliwośc regulacji.Moze macie taki sam patent na system w którym niema przepływki??Ja mam potencjimetr przepustnicy i czujnik temp powietrza.
własnie teraz ten problem się u mnie pojawił bede sprawdzał po kolei ale zaczne od czujnnika jeśli to nie to:(będe musiał się pożegnać z moją alfeczka, naprawde nie chciałbym tego.
Ale albo piszemy co konkretnie zrobiliśmy, albo używamy shoutboxa.