Jestem świeżo po wymianie klocków z przodu,kontrolka zużycia dała znak,patrzę przez felgę nie ma tragedii,może jakieś zwarcie na czujniku,ale nie,klocek z lewej strony się rozwarstwił,a były dobrej firmy.
Printable View
Jestem świeżo po wymianie klocków z przodu,kontrolka zużycia dała znak,patrzę przez felgę nie ma tragedii,może jakieś zwarcie na czujniku,ale nie,klocek z lewej strony się rozwarstwił,a były dobrej firmy.
Czesc.
Czy ktos moze posiada numer czesci przewodu czujnika zurzycia klockow hamulcowych. Za xxx nie moge znalesc w ePER
Czujnik masz w klocku
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
To wiem, pytlem o przewod do ktorego wpina sie ten czujnik z klocja a ktory idzie do centralki. Mozliwe ze malo precyzyjnie sprecyzowalem pytanie.
Ale wlasnie dostalem telefon z Alfy. Ten przewod nie wystepuje jako osobna czesc zamienna. Trzeba cala wiazke wymieniac a cena jest zaporowa.
Tniesz i kupujesz w necie wtyczkę do zarobienia
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Przecież to żaden czujnik tylko zwykły przewód robiący zwarcie do masy. Jak Ci się przetarł kup kawałek przewodu i go wymień.
Wtyczka odpadła. Wiem, że to pojedyczy przewód. Przewód osniedzialy dlatego chciałbym fachowo całość wymienić. Zamiast bawić się w łączenie wtyczki. Ale jak się okazało, trzeba inaczej.
Sent from my E6633 using Tapatalk
Będę natomiast wdzięczny za zdjęcie wtyczki do której podpina się klocek.
Sent from my E6633 using Tapatalk
Panowie czy znacie numer OEM lud istnieje możliwość zakupu zamiennika tej blaszki/uchwytu/mocowania dokręcanego do zacisku na którym montuje się wtyczkę od klocków hamulcowych? Przy regeneracji połamały mi sie w rekach...
Załącznik 258399