Napisał
Qki
Moja Alfa pochodzi z Lancia/AlfaTeam i nic złego nie mogę o nich powiedzieć, jestem mega zadowolony w kwestii cena/jakość.
Kupujcie w SuperAlfa - na pewno tam są bezawaryjne, niebite i z przebiegami do 50k km :P.. no a że ceny mają jak 2x AlfaTeam to już nikomu nie przeszkadza.. :)
PS. Ludzie.. każdy chce zarobić! Nawet Wy jak coś sprzedajecie to robicie co się da żeby to poszło! Ale czy aż tak kogoś drażni to podgrzewanie szyby bądź oznaczenie silnika? To są pierdoły które nawet mogły być skopiowane hurtem z innej aukcji którą wystawiali - oni sprzedają sporo samochodów i nie przykładają się do każdej aukcji jak do własnego dziecka, jak ktoś sprzedaje swój własny wychuchany samochód to często nie wie co pisze!
Aż tak Was boli że ktoś zrobił taki kosmetyczny błąd? Kto jest zainteresowany samochodem to i tak wie co kupuje a przede wszystkim obejrzy i zobaczy na żywo co potrzebuje.. Mój na aukcji był wystawiony jako SW tak apropo.. a jeżdżę sedanem :), niemniej to wszystko "kosmetyka aukcji" i głupoty w porównaniu z faktycznym stanem auta który wydaje mi się że AlfaTeam prezentuje bardzo dobrze, przynajmniej właśnie w kwestii cena/jakość.