Głos na 3 - na prawdę fajne klimatyczne zdjęcie :)
Printable View
Głos na 3 - na prawdę fajne klimatyczne zdjęcie :)
Jeśli się nie ma o czymś pojęcia i nie umie się nawet pstryknąć fotki to jak można coś komentować i to w sposób jak by się miało jakieś pojęcie o fotografii? Nie podoba się to napisz, że się tobie nie podoba, a nie piszesz "krytycznie słaby poziom". Z piłką jest to samo spora cześć nawet kopnąć nie umie, a po porażce reprezentacji mamy wysyp znawców footbolu...Cytat:
Ja nie umiem robić, więc nie daję. To, że nie potrafi się grać w piłkę nożną nie oznacza, że nie można komentować gry zawodników.
Szkoda, że cały efekt psuja odbicia na lakierze i szybach które bardziej przyciągają wzrok niż samo auto... no ale co ja tam mogę wiedzieć amator jestem :]Cytat:
A jeśli uważasz, że moje zdjęcia są słabe to zapraszam na mój profil i sam je oceń, lecz fakt - zimowych nie mam, bo nie potrzebuję. :) Pozdro.
Kolejny konkurs i kolejne kłótnie, jak ja kocham to forum <3 xD
4. poszło
Poszło na 4, by było jeszcze ładniejsze gdyby trochę więcej tego słońca zostało ujęte a nie zasłonięte przez tylne słupki.
Ogólnie w ziemie ciężko się zdjęcia robi bo trzeba na dwór wyjść (zimno), nie każdemu chce się myć tylko do fotki samochodzik ;]
Ankieta wciąż trwa, prosimy o głosy!
Głos na 4 , faktycznie za dużo 156 to nie zdrowo :)
Poszło na 1
a mój głos zdobyło foto nr 2 :-)
pozdrawiam!