A mnie interesują wszystkie przeszkody we włożeniu tego silnika do 145 w TS - Andrew, Ty na pewno znasz kilka takich rzeczy :)
Printable View
A mnie interesują wszystkie przeszkody we włożeniu tego silnika do 145 w TS - Andrew, Ty na pewno znasz kilka takich rzeczy :)
ale spider nei jest transaxle, i uwazam ze to mzoe byc sensowny swap, sam o takim po cichu mysle;)
---------- Post dodany o godzinie 23:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:07 ----------
ale spider to nei jest transaxle, i skrzynia jest normalnie, a jest tylnonapedowy. a co do 90:> za ile sprzeda?
Nie wiem ale jest kompletna i szkoda jej. Do tego ma dużo częsci. Jak zainteresowany 90 jutro albo w niedzielę spytam. Wiem że Spider nie jest transaxle ale dostać skrzynię to cud
była zarejestrowana ale nie wiem czy w dalszym ciągu jest. Dziś albo jutro podjadę do niego i się spytam.
Można pokombinować z dzwonem od Lady a co do drążka to nie ma problemu faktycznie bo skośny np. od 132 założyć albo prosty od Argenty i wyciąć tunel. Większość ludzi tak robi w 125 P
ja znam kolesia co ma fiata 125 z silnikiem od sierry 2,0 i powiem wam że to ma kopa.