oki ja bede 14.30
Printable View
oki ja bede 14.30
Fajny pomysł na spocik. Chęnie bym podjechał o ile będę miał niedzielę wolną (bo w handlu robię, w Będzinie zresztą). Czy ktoś z Bielska się wybiera??
Siema
Ja też postaram się przyjechać tak jak Korczu w godzinach 14:30 - 15:00 :)
Siema
Ja też postaram się przyjechać tak jak Korczu w godzinach 14:30 - 15:00 :)
Fajny pomysl ze spotem. Jest jeden problem. Przed momentem wrocilem z Silesii i pol godziny szukalem miejsca zeby zaparkowac, ludzie parkowali na trawnikach w okolicy marketu. Jutro moze byc jezcze gorzej. Proponuje inne miejsce. Moze okolice lotniska "Muchowiec" - za Centrum Handlowym 3-stawy?
Pozdrawiam
Fajny pomysl ze spotem. Jest jeden problem. Przed momentem wrocilem z Silesii i pol godziny szukalem miejsca zeby zaparkowac, ludzie parkowali na trawnikach w okolicy marketu. Jutro moze byc jezcze gorzej. Proponuje inne miejsce. Moze okolice lotniska "Muchowiec" - za Centrum Handlowym 3-stawy? Dokladnie myslalem o parkingu za lotniskiem, wiem ze jest tam jakas knajpka.
Pozdrawiam
Fajny pomysl ze spotem. Jest jeden problem. Przed momentem wrocilem z Silesii i pol godziny szukalem miejsca zeby zaparkowac, ludzie parkowali na trawnikach w okolicy marketu. Jutro moze byc jezcze gorzej. Proponuje inne miejsce. Moze okolice lotniska "Muchowiec" - za Centrum Handlowym 3-stawy? Dokladnie myslalem o parkingu za lotniskiem, wiem ze jest tam jakas knajpka. !!Sorki za 3 posty :oops: !!
Pozdrawiam
to moze w Będznie na zamku??ale jesli nie to muchowiec tez jest oki tylko wiecej aut napewno.
Chyba nie mysleliscie ze mnie zabraknie :P
Faktyczne pod Silesią moze byc problem na dzien przed swietami.
Jesli to ma byc parking za lotniskiem to wrzucie jakąs mape dojazdu.
A jesli nie pasuje to proponuje parking przy stadionie sląskim ( jest duzy i chyba tam nikogo w niedziele nie bedzie :)
FRED
hehe to może do mnie bo mi przymarzł ręczny i nie będę musiał się ruszać z miejsca;)
P.S
Pomysł na spot-opłatek jest super i sporo osób się pisze, ale widze że nie wszyscy mają sporo czasu i mogą być problemy z jego lokalizacją. Sam mam jak narazie unieruchomione autko, a Kosiar pisał mi też nie ma auta do dyspozycji jutro. Czy dało by się przenieś ten spot na nowy rok (cos w stylu I spot 2008?:P) ? - może jeszcze wiecej się ludzi dołączy:)