LM1 zbędna zabawka, całkowicie do wszystkiego wystarcza LC-1 nawet bez zegarka, kupisz u niemiaszków poprzez ebay za około 580zł.
Printable View
LM1 zbędna zabawka, całkowicie do wszystkiego wystarcza LC-1 nawet bez zegarka, kupisz u niemiaszków poprzez ebay za około 580zł.
bez sondy AFR to nawet na tłuściutkiej benzynie nie da sie dobrze auta wystroić a co dopiero na suchym LPG--w razie co kto z Wawy i okolic to profesionalne strojenie LPG z sonda AFR jest do ogarnięcia za 150-200PLN--to dużo więcej niż u gazownika ,ale oni sond AFR nie posiadają:)
no nie ma to jak se postukac w kilka klawiszy na LAPTOPIE na postoju no nie:confused:
Panowie.... trzymajmy się terminologii. Oni auta nie stroją, tylko sprawiają, że znośnie jeździ. Tu kliknie, tam kliknie, tutaj gaz wciśnie, tam analizator zawartości szyszek w lesie wsadzi w wydech i gitara. Pół biedy, jak go potem przelewa.Widziałem usmażone tłoki już raz, więcej razy nie chcę. Szczęście, że to nie moje auto. A mówiłem, że coś się grzeje za mocno ;)
Tak czy siak kończmy powoli OT, bo temat był o instalacji do V6. A dalej nie wiemy, co za te 4500 miało być. Montaż 700-900zł. reszta na graty, tylko jakie?