Nie wiem czy znasz takiego cwaniaczka z forum o nicku Grzybek śledzi aukcjie nie tylko na Allegro:D
Printable View
No był tu kiedyś taki jeden.
Ten grzybek to już człowiek legenda :D, Andrzej ile Ty płaciłeś za nowe okładziny???? Coś kiedyś rozmawialiśmy że zbyt twarde były.
Tak kiedyś popełniłem błąd w sztuce i na dobre sprzęgło(profilaktycznie) zanitowałem twarde okłodziny cierne i zrypałem docisk i koło zamachowe i miałem problem ale dzieki dobremu fachowcowi znanemu w światku warszawskich mechaników reanimowałem sprzegło dziki fachowej pomocy tego człowieka. Zapłaciłem coś niecałe 200 zł odebrałem tarcze, docisk i koło zamachowe jak nowe
Przy okazji można lekko wzmocnić sprzęgło jeśli ktoś lubi mocniej pociskać.
Póki co złożyłem zapytanie do Autosklep24 - zobaczymy jaką ceną dadzą.
Napisałem też do kolesia, którego namiary podesłał mi Łukasz (thx).
No to mam pierwszą cenę (Autosklep24) - ponad 1300,00 zł ... zwaliła mnie z nóg :(
Szukaj na Zachodzie, ja kupiłem na wyprzedaży za 250zł już z przesyłką z Reichu;)
O kuźwa ... <szok>
Tutaj http://e-autoparts.pl/zestaw-sprzegl...-p-293682.html napisali, że to zamiennik z LUK'a - prawda to ?
Bo z tym LUK'iem (LUK 624142400) raczej nie ma problemu w dostępie i sporo tańszy a shitu ten producent aż takiego nie odstawia.
A masz już wszystko rozebrane, może regeneracja jest lepszą opcją. Moge dac Ci namiary