1 przedmiot sprzedany za 150zł i opłaty rzędu 400zł miesięcznie? Nie wierzę
Printable View
kefirek90 dzięki za podpowiedz......a jeśli chodzi o cene 800zł to uważam, że jest całkiem spoko......można pewnie kupić za 500 ale wyglądają jak by ktoś woził na nich konie
drift-r sprawdź ile mam wystawionych przedmiotów i przelicz ile może kosztować mnie ich wystawienie. Tak dla informacji to wcześniej przez kilka lat korzystałem z konta brata ale założyłem sobie swoje dlatego nie mam gwiazdek a też dużo sprzedaje poza allegro bo po co płacić prowizje? Zobacz na moje koszta przesyłek a na innych handlarzy i sam zauważysz że nie nie nabijam na przesyłkach jak inni. U mnie kupuje się najtaniej na allegro i masz najtańszą przesyłkę, Zresztą po co się udzielasz w tym temcie na mój temat, załóź nowy temat np: "O sprzedawcy h0se166 na allegro" bo nie chce mi sie już zaglądać w ten temat i ci odpisywac, Masz z tym jakiś problem?
Boze nie wiedziałem że tacy tempi jesteście. W każdym ogłoszeniu grubo, wyraźniej napisane jest że przed naciśnięciem kup teraz konieczny jest kontakt dlatego nie piepsz kocopołów o możliwości oszustwa bo mnie gotuje w środku jak słysze takie piepszenie. Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć czegos co każde dziecko by zrozumiało dosrosłemu kolesiowi. Człowieku! WCHODZISZ NA OGŁSZENIE ZA 400ZŁ GDZIE WIDAĆ SKÓRĘ , CZYTAJĄC OPIS OGŁOSZENIA CZYTASZ ŻE JEST TO CENA ZA TAKIE SAME FOTELE ALE WELUROWE , SKÓRZANE JAK NA ZDJĘCIU KOSZTUJĄ 800ZŁ, OSTRZEGAM RÓWNIEZ ŻE PRZED NACIŚNIĘCIEM OPCJI KUP TERAZ KONIECZNY KONTAKT W CELU UZGODNIENIA SZCZEGÓŁÓW!. czy teraz jaśnie pan zajarzył czy nadal masz problem z mysleniem? Nawet jeśli chciałbyś sobie sam kliknąć kup teraz to nie możesz! Ponieważ zastrzegam sobie prawo do nie zrealizowania zamówienia jeśli wcześniej się nie skontaktowałeś. Po prostu brak mi słów.
A jednak są ludzie którzy zamiast piepszyć głupoty na tym forum dzwonią i nie mają problemów z rozszyfrowaniem aukcji. we wtorek ma przyjechac po nie klient. Także pitolcie dalej.
Nikt ci nie każe tyle wystawiac, a jesli wystawiasz to płać :)
Najtańszy nie jesteś, kilka miesiecy temu pytałem o kilka rzeczy i ceny były dużo wyższe niż te za ktore kupiłem u innego.
A może to ty tępy jesteś i nie wiesz co to kultira osobista.
99% OSZUSTOW pewnie tak sie tłumaczy.