A ja (pomimo ewidentnych powiązań mojego auta:)) walnę na szybę "F.ck Fiat, F.ck Marcchione";)
Printable View
A ja (pomimo ewidentnych powiązań mojego auta:)) walnę na szybę "F.ck Fiat, F.ck Marcchione";)
Może być "unpleasantly surprised", żeby było bardziej dobitnie :D.
takpo glowkach przelecialemi genialnienapisa le s :) z grubsza wszystko zawarte może za malo wloskich "zakrętów"tam wrzuciles i innychwizwisk które się należą zasam pomysł ale poza tym ok ;)
poza tym
PROPONUJE
urządzić jakiś strajk coś na wzór tego co robiło środowisko SAAB'a gdymieli go likwidować !
Tak, ale sporo z reszty to Fiat, to też ma znaczenie. Chociaż dla mnie najważniejszy jest ten fakt że serducho jest prawdziwe a nie jakiś Alfo-Fiatowy przeszczep:)
To całkiem dobry pomysł, poszło by na pewno do TVN Turbo i do netu a stamtąd szybko poszło by dalej w świat i będzie głośno:)
Włoscy Alfiści walnie zgromadzili się na pogrzebie Giuseppe Busso aby go pożegnac w rytm silników V6 jego autorstwa, to myślę że tu też będzie jakieś pospolite ruszenie.
Czekam, aż Mediolan się wścieknie i zażąda usunięca krzyża ze znaku Alfa Romeo, bo orając Arese wydzierają marke nie tylko z miasta Milano ale i całej Lombardii(patrz skrót ALFA).
Saab bez Trolhattan, Volvo bez Göteborga, Volkswagen bez Wolfsburga, Mercedes bez Stutgartu, BMW bez Monachium.....
W ten o to sposób może będzie AFFA-Anonima FIAT Fabrica Automobili
A jeszcze niedawno się pchali pod Castello Sforzesco...
Do Ministra kultury z Włoch. I to nie żart - czytać artykuł :)