-
No właśnie tego się boję... że coś znów spierniczy etc ale jak tak będzie to przecież będzie poprawiał do skutku...
Ja nie chcę od niego wyciągać, targować się czy cokolwiek... Chcę alfę w takim stanie jak była: czyli na chodzie z bardzo dobrymi wynikami na hamowni... na starym rozrządzie przy 6500obr miała 144km i tak ma być teraz... a jakim cudem on to osiągnie, jak to zrobi i u kogo to zaczyna mnie mało interesować...
Najbardziej wkurza mnie fakt, że jak z gościem rozmawiam, to cały czas powtarza: Ale Ja nie mam pewności, że to moja wina, ale to... A sam twierdzi, że robił rozrząd w TS 1.8 pierwszy raz... :/
wiedzmaak masz czas, żeby teraz do mnie podjechać po te kluczyki??
-
Przed chwilą do domu wjechałem.
Mógłbym się zajwic za godzinke? Musze się ogranąć po pracy.
-
Spoko, spoko... ja tak i tak muszę zaraz zejść i nexie grzać, bo inaczej wieczorem nie odpale ;)
-
No to myśle że za niecałą godzinke będe :)
Przełóz aku z Alfy :P
-
To nie AKU, to LPG... a pompa paliwa walnęła i odpala tylko na gazie... :/
(nie jestem zwolennikiem LPG)
Jak będziesz jechał to daj mi znać na kom... ja mam teraz jeszcze jeden wyjazd i powinienem się wyrobić w ciągu godzinki ;)
-
Panowie - jeśli potrzeba piszcie na priv. dajesz auto do autoszlifu?
-
Jak na razie doszliśmy do porozumienia, auto zostaje w Zabrzu i będzie robione z polisy warsztatu. Tylko, że z tego co się dowiedziałem, może to trwać nawet 90 dni :/ co nie jest mi na rękę...
Zgłosiłem szkode w ubezpieczalni i satysfakcjonująca była by dla mnie forma bezgotówkowa napraw(pieniądze ubezpieczyciel przelewa do warsztatu) - bo wiadomo jakie oni sobie niskie koszta obliczają...
Zna ktoś warsztaty, które obsługują takie naprawy???
-
Zadzwoń do ItalAuto w Katowicach.
Może oni się podejmą.
-
Auto będzie robione w warsztacie na ul: Nad kanałem(tam gdzie jest rzeczoznawca), jutro o 9 ma przyjechać rzeczoznawca warty i ustalić co się stało, dlaczego, zrobić kosztorys etc. Najbardziej boli mnie, że autko zostaje na śląsku. Czytałem na jakiejś stronce, że rzeczoznawcy ubezpieczeniowi to niezłe cwaniaczki ale z uwagi na to, że sam wstawiam auto do rzeczoznawcy sądowego nie przejmuje się tym zbytnio... Tyle, że jeśli wycena będzie niska i znów będę musiał dokładać... :/ ech...
Masakra
-
Nad Kanałem w którym miejscu?
Ten warsztat niedaleko kasztanów?