Dokładnie. Albo pięcioma kołami, albo takie płaskie z pięcioma wnękami. Te drugie ładniejsze do 166 :)Cytat:
Napisał ralf1977
Printable View
Dokładnie. Albo pięcioma kołami, albo takie płaskie z pięcioma wnękami. Te drugie ładniejsze do 166 :)Cytat:
Napisał ralf1977
AR Selespeed bardzo ładnie prezentują się na srebrnej 156(szczególnie na takiej ładnej jak ta z linku :P)Cytat:
Napisał Szef
Te drugie nie podobają mi się, zdecydowanie wole jakiś wzór z oryginalnych Alfy. AR ma kilka szprychowych wzorów, z czego co najmniej dwa w '16.
Kup oryginalne, jakość nie wiem dlaczego ale do alfy nie pasuje coś zmieniać ;-D. Każdy tuning zewnętrzny AR mnie razi. Ja przez chwilę zastanawiałem się na tymi OZ Superturismo GT, ale odradzono mi bo są mniej trwałe i sprężyste niż OZ OEMowe montowane do AR. Przynajmniej te które ja mam.
he, he, he, wg mnie najładniejsze są "telefony" :mrgreen: , sam jeżdzę na oryginalnych 15-tkach, tych płaskich z małymi dziurkami, i powiem wam szczerze że im więcej im się przyglądam, tym bardziej orginalniejsze mi się wydają. Oczywiście z telefonami nie mają szans, jednak i tak ich nie wymienię. Ot, co :!:
Pokazalem je bo Siekier, wspominal o ATT chociaz musze przyznac ze na poczatku wydawalo mi sie ze duzo lepiej wygladajaCytat:
Napisał AR_156
gardlo,
mi tez sie moje 8 otworowe bardzo podobaja dlatego zostawil bym je na zime a na lato np selespeed 16'
Skoro już o felgach mowa, to jak oceniacie pod względem wytrzymałości oryginalne produkty Alfa Romeo? Domyślam się, że jedynie znaczek na nich jest AR, a producentem ktoś zupełnie inny, ale chyba jakieś standardy wytrzymałościowe są, prawda?
Pozdrawiam.
- Rafał
alces1,
Przy polerowaniu felg natkanlem sie chyba na napis Turkey :mrgreen:
Hehe.Cytat:
Napisał Szef
Ja już przerzuciłem się na letnie ogumienie, ale piąta felga jest w garażu, więc przyjrzę się dokładnie i poinformuję gdzie AR szuka taniej siły roboczej ;)
Pozdrawiam.
- Rafał
Hej, postanowiłem "odświeżyć" wątek dotyczący felg 16-calowych w AR.
Jestem na etapie szukania odpowiednich felg do mojej belli i niestety muszę przyznać, że najbardziej, na dziś dzień, podobają mi się felgi Toora, których praktycznie nie można już dostać... dlatego pojechałem do firmy, która serwisuje moją AR i zaproponowali mi tam m.in. felgi polskiej firmy ATT (Auto Tip Top) i przyznam, że wyglądają całkiem całkiem... tzn. przypominają felgi Toora :-)
Zastanawiam się konkretnie nad modelem ATT 620 C (Felgi ATT, felgi samochodowe) i mam pytanko - co o nich sądzicie? Może macie taką felgę w swojej belli, a może Wasz znajomy ma? Każda opinia wskazana.
Pozdrawiam,