Trasa lublin kazimierz jest jedną z moich ulubionych, jedzie się pzyjemnie a jak chce się ktoś pobawić to tez są warunki 8) DAwajcie propozycje napewno dojdziemy do jakiegoś porozumienia:)
Printable View
Trasa lublin kazimierz jest jedną z moich ulubionych, jedzie się pzyjemnie a jak chce się ktoś pobawić to tez są warunki 8) DAwajcie propozycje napewno dojdziemy do jakiegoś porozumienia:)
Dla mnie moze byc i Kazimierz i mysle ze najlepiej aby to byla jakas niedziela, wtedy wiekszosc z nas nie paracuje :)
No niedziela była by ok.Chyba ze wypad na dawa dni:)Wstępnie mozna coś ustalić ale pogoda jest niezbędna więc itak tzeba bedzie się zgadac pzed spotem na forum.Bo jednak jechac gdzies dalej w kiepska pogodę to kiepski pomysł.No ale w sumie mozna się spotkac w lbn i dopiero zdecydowac :)
To moze dać temat o zlocie w Kazimierzu dolnym??Moze więcej ludzi się zainteresuje??Bo tutaj to cieniutko.A do kazika napewno bedzie kilka osób chętnych.
Powitać
Mi jest obojętne, zalew, kazimierz (alfa już prawie w 100% na chodzie). A może Panowie wynajmiemy sobie tor kartingowy i troszkę pojeździmy po torze. Wbrew nasuwającym się pierwszym myślom nie jest to wcale taki duży koszt, a wrażenia są zaj....ste.
Pomysł jest bardzo dobry tez nad tym myślałem ale niezbierze się tyle osób zeby dac radę to spłacić.Masz jakieś wtyczki??jaki to koszt??
P.S : co z alfą miałeś ??
Przy 10 osobach koszt to po ok 50 PLN.
Alfa domagała się wymiany chłodnicy (ach te latające nisko ptaszyny), plastików z przodu,rozrządu, pasków, pompy wody, termostatu. Jeszcze trochę zostało ale jeździ "powoli".
50pln za godzinę rozumiem;>??Pzy większej ilości osób koszty spadają czy nie??A niewiem czy da radę skleić 10 osób z lublina.Ale moze się uda.
to tor mozna juz wynajmowac? kiedys byl z tym problem jak cos ja sie pisze
Tor zawsze mozna było wynajmowac tylkoceny jakie chcieli trochę wysoki ale jak ktos ma dojscie jakieś tansze to i ja się pisze na to.Kiedyś ktoś miał pomysł zeby wynając tor w biłgoraju na cały dzien z karetką i to był by koszt około 2000zł.Tylko ludzi tzeba trochę do tego a jak widac cieniutko z tym narazie.