Spokojnie Franek bez krzyków"!?"
(1) A wziąłeś pod uwagę że zapytałem o to pierwszego właściciela"?!":) (2) Pewnie że mogą ale cały ten wątek jest powołany na potrzeby wyłapania tych subtelnych a czasem mniej subtelnych różnic? - Auto z Polski :)
Printable View
Spokojnie Franek bez krzyków"!?"
(1) A wziąłeś pod uwagę że zapytałem o to pierwszego właściciela"?!":) (2) Pewnie że mogą ale cały ten wątek jest powołany na potrzeby wyłapania tych subtelnych a czasem mniej subtelnych różnic? - Auto z Polski :)
Dlatego napisałem:
Link do strony podany przez raftera dotyczy jakiegoś konkretnego MY i IMO miało charakter jedynie posiłkowy.
Jeżeli chcesz dokładnie poznać standardowe wyposażenie swojego auta, to musisz znaleźć specyfikację MY swojego samochodu i tam to będzie napisane.
PS. Jestem jak najdalej od krzyków;)
No to dobrze bo nie ma co krzyczeć :). Więc właśnie wyposażenie auta zależy od wielu czynników 1) wersja 2) rocznik 3) własna ekstra konfiguracja 4) pochodzenie 5) co wynegocjuje salon u dostawcy (przypuszczenie) - ale biznes jest raczej taki aby kupić najtaniej najdrożej sprzedać a to się z tym gryzie 6) przypadki indywidualne nie ujęte 1-5. Więc nie wiem czy jest sens coś klasyfikować :)
Dokładnie (dlatego pisałem "było").
Obecne 159 TI jest dość zubożone w stosunku do tego z pierwszych roczników.
diablo
daj numer nadwozia to spróbuje sprawdzić twoje wyposażenie
Proszę bardzo:
ZAR93900007146671
Witam!Chciałbym prosić o pomoc.Nie wiem czy dobrze trafiłem ale mam do sprawdzenia nr VIN.Korzystałem z forum ale nigdzie nie mogę znaleźć narzędzia do pełnego jego rozkodowania (sprawdzałem m.in. ePer).Chodzi mi głównie o wyposażenie.Nr VIN to ZAR93900007063216.Jestem zainteresowany kupnem tego samochodu i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej niż to co jest opisane na stronie sprzedawcy.Z góry dziękuję za odzew.Pozdrawiam.
Pozwolę sobie na odgrzebanie starego tematu - w mojej 159SW Exclusive z końca 2006r. jest aluminiowe wykończenie kokpitu i aluminiowe wstawki na kierownicy. Niestety nie dogrzebałem się informacji, czy była to opcja standardowa dla tej wersji wyposażenia, czy dostępna za dopłatą. Niestety nie jest to wspominane "szczotkowane alu" z TI, ale zdecydowanie lepsze to niż lipny plastik :)