spot by sie przydal przed zima ???
Printable View
spot by sie przydal przed zima ???
Witam,
jak milo, ze jest nas wiecej w Berlinie:)
Aktualnie szukam warsztatu - chetnie okolice przygraniczne - w celu wymiany kompletu wahaczy osi przedniej do Alfy 156.
Ktos naprawial cos moze w Jtech w Slubicach?
Pozdrowienia.
Się masz :)
To tak... w Słubicach raz byłem robić przegląd u Matuszewskiego czy jakoś tak... gość ma wygórowane mniemanie o sobie, nawet na wizytówce ma "mgr"... może i coś wie, ale już więcej do niego nie pojadę...
Jtecha niestety nie znam...
Z tego co Ci mogę w Berlinie polecić to zakład polskich mechaników... ceny za robotę mają niemieckie, ale części przywozi im kurier z Polski więc w normalnej cenie...
Tu masz ich dane... http://www.autoservice24h.de/index.p...d=48&Itemid=53
hallo hallo..
dziekuje za informacje, firma z linku to te czesci maja tansze niz na allegro.. a cena robocizny 2 razy tyle co w Fiat (Alfa) Niederlassung, ok, zawsze taniej niz w Autoplus (zawolali 800 Euro tylko za wahacze przednie),
w kazdym razie polecam J-Tech w Slubicach! Jutro na przeglad:-)
A co do wydechu jak ktos potrzebuje to moge polecic dwie sprawdzone przez lata firmy z pod Poznania, super robota, niska cena.
Kilka miesiecy temu chcielismy wymienic caly tlumik, pan sobie poogladal i pyta zdziwionyi... ale on jest caly, co wy chcecie? no i skonczylo sie tylko na tym, ze dla optyki dospawal nam nowa koncowke.
A propos, co to jest w Alfie, ze jak sie dodaje gaz na dwojce zwlaszcza to taki gwizd slychac metaliczny jakby z tlumika? czy to jest to lacze elastyczne? czy taki urok? wczesniej tego nie mielismy, a tlumik jest caly jak wyzej.
Pozdrowienia z Köpenick.
hej chłopaki wymyślcie jakiś spot tam u was w berlinie to ja zorganizuję ekipę i wpadniemy. pewnie bobryt też by sie pisał. ja mieszkałem w berlinie w latach 90 tych na adlershofie potem na kopenicku na mirowerstr chętnie wpadnę odwiedzić stare śmieci;-) tymbardziej że teraz autostrada do samego berlina z poznania:-)
no to ja proponuje spot po nowym roku ....plac moge zorganizowac... moze by z salonu alfy przyjechaöli... akurat jest kolo mnie ...
i 3 km dalej cos takiego
http://www.youtube.com/watch?v=xzVPP...p;feature=plcp podobno ta 75 jest rozwiercona do 3.5 lub 3.8
super dyny. po świętach mamy spotkanie większe z kolegami to pogadamy i zaproponuję jakiś termin a co do miejsca to już wasza broszka
? ciekawe czy chlopaki z pl cos juz gadali ??